Ja używam nvda z espeakiem głównie Variant storm, ale czasami mam też ochotę na agatkę czy ivonę. W iphonie króluje krzysiek, czasami zosia, ale najczęściej krzysiek :D
ciekawe czy kiedyś wymyślą jakiś nowy syntezator mowy?
niby tam grecy z Inoetics coś robili ,ale nie mam pojęcia czym się to skończyło był nawet polski głos Nina
Inoeticsa już niema, został kupiony przes Samsung.
A samsunga znowu kupiło nuance. I tutaj już konkurencji nie ma. Dzień dobry monopol!
Co do polskich syntezatorów mowy, nie widzę już tak dobrego syntezatora, oprócz speak Jan III,.
Espeak ma swoje wady, ivona takowoż, nuance święty nie jest, i zamyka się kółko.
Co do polskich syntezatorów mowy, nie widzę już tak dobrego syntezatora, oprócz speak Jan III,.
Espeak ma swoje wady, ivona takowoż, nuance święty nie jest, i zamyka się kółko.
a według mnie to każdy polski syntezator mowy ma wady.
1 likes
Zlinczujecie mnie. Dla mnie, podkreślam dla mnie syntalk to syntezator IDEAŁ.
Nie zawiesza się, nie dointerpretowuje, czyta wszystko precyzyjnie i przy tym nie obciąża systemu.
Nie zawiesza się, nie dointerpretowuje, czyta wszystko precyzyjnie i przy tym nie obciąża systemu.
Niee, ja tylko mogę podziwiać jak tego możesz słuchać, ale linczować nie będę.
-- (magmar):
--
-- (magmar):
--
A ja ivony nie mogę używać jako syntezatora, niestety opóźńia NVDA, przy większej prędkości jest niezrozumiała i pływające tempo.
Sytalk i owszem, ale właśnie ta zależność wysokości i tempa mowy, gdyby nie to byłbym skłonny tego używać.
Sytalk i owszem, ale właśnie ta zależność wysokości i tempa mowy, gdyby nie to byłbym skłonny tego używać.
Misiek nie jesteś pierwszą osobą, która mnie za to podziwia.
Wredny jak CI działają syntezatory Ivony z najnowszym NVDA. Nie ma problemów?
Bo ja tak wicie, witaminki, witaminki, dla chłopczyka i dziewczynki, hie, hie.
Wredny jak CI działają syntezatory Ivony z najnowszym NVDA. Nie ma problemów?
Bo ja tak wicie, witaminki, witaminki, dla chłopczyka i dziewczynki, hie, hie.
Powiem tak. Ja przez długie lata używałem SynTalk i byłem z niego zadowolony. Teraz to głównie używam espeak.
No i tutaj została przeniesiona dyskusja i teraz proszęmi wyjaśnić:
Łukasz napisał:
nie wiem, ja bym ten chciał potestować,chociaż w wersji demo.
dostałodpowiedź:
nie polecam strasznie kaleczy polszczyznę!
następnaodpowiedź:
niby tam grecy z Inoetics coś robili ,ale nie mam pojęcia czym się to skończyło był nawet polski głos Nina
ikolejna odpowiedź:
Czego ta dyskusja dotyczy? Jakiego syntezatora?
To jest właśńie pieprzone przenoszenie bo komuś sięnie spodobała pokrewna dyskusja, jak napisałem, jak cenzura, sztywne ramy i wychodzi burdel we wpisach i wątkach, bo nie wiadomo co z czym.
Łukasz napisał:
nie wiem, ja bym ten chciał potestować,chociaż w wersji demo.
dostałodpowiedź:
nie polecam strasznie kaleczy polszczyznę!
następnaodpowiedź:
ikolejna odpowiedź:
Czego ta dyskusja dotyczy? Jakiego syntezatora?
To jest właśńie pieprzone przenoszenie bo komuś sięnie spodobała pokrewna dyskusja, jak napisałem, jak cenzura, sztywne ramy i wychodzi burdel we wpisach i wątkach, bo nie wiadomo co z czym.
Ale tu nie chodzi o przeprosiny tylko o fakt, że bywaiż z głównegotematu wynika dyskusja i to jest normalne i bez sensu jest takie przenoszenie, dzielenie pomiędzy tematami, to są tematy pokrewne, w ten sposób to powinno powstać co najmniej jeszcze kilkadziesiąt podtematów.
Ja tez używałam syntalka do niedawna, ale przed nadwrazliwość na dźwięki musiałam wybrać co innego. Marzę o apollo, co to mogłabym sobie go podpinać przejściówką i używać, ale nigdzie nie da się go wyrwać już chyba. Nawet w szkole pytałam czy nie mają gdzieś syntezatorów sprzetowych :-D