Kurwa mać! Regulamin nie zabrania używania takich słów, a zatem skorzystam z tego przywileju i dam upust emocjom. Kupiłam jIphone'a za własne pieniądze, i co i gówno. Co z tego, że ma w chuj wodotrysków, takichm śmakich, owakich, że niemal jest w stanie zrobić herbatę, albo sterować pralką, mikrofalówką whatever, Jak w pizdę mać pierdolona nie jest w stanie powiadomić mnie o przychodzącej poczcie! No ja pierdolę.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Moi drodzy, jeśli kogoś moja kwiecista wypowiedź w jakikolwiek sposób zbulwersowała, to: 1. Jest to księga zażaleń. 2. Lubię opisywać emocje tak, jak naprawdę wyglądają i partykuły wzmacniające były mi niezbędne do tego celu. 3. Regulamin pozwala na przekleństwa w uzasadnionych przypadkach, ten, jto mnie dobrze zna wie, że przypadek jest uzasadniony.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Wiesz co, on chyba powiadamia, jak wyłączysz oszczędzanie energii.
-- (magmar): Moi drodzy, jeśli kogoś moja kwiecista wypowiedź w jakikolwiek sposób zbulwersowała, to: 1. Jest to księga zażaleń. 2. Lubię opisywać emocje tak, jak naprawdę wyglądają i partykuły wzmacniające były mi niezbędne do tego celu. 3. Regulamin pozwala na przekleństwa w uzasadnionych przypadkach, ten, jto mnie dobrze zna wie, że przypadek jest uzasadniony.
Wiesz co, zadzwoń na infolinię Apple i porozmawiaj z nimi. Może jakoś wybrniesz z tej sytuacji, a ich infolinia to jedna z najlepszych jakie znam. Na prawdę wiedzą co robią i mają szerokie pojęcie o Voiceoverze. Tak, kiedyś tam załatwiałem coś w tej kwestji. Ja tam z pocztą nie załatwiam, bo i tak sprawdzam raz/ 2 dziennie i na powiadomieniach mi szczegulnie nie zależy.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Z drugiej strony, mi rozwiązanie problemu w Google zajęło jakieś 5 minut, drugie 5 przetestowanie rozwiązania, czy działa. Zatem ja sobie teraz ponarzekam na ludzi, którzy narzekają, miast działać. :-P
Ogólne poczucie beznadziei i nieprzydatności w żadnym aspekcie nie ułatwia mi życia moi drodzy państwo. Mówiąc bardziej skrótowo: Grób nade mną wisi. Kochani moi.
Byłem na konferencjach, gadałem sobie, z brat Czy w 96 ze Strawberry, aż tu nagle przeglądarki mi się zepsuły, ponieważ mi wyskakuje komunikat żebym wybrał inną przeglądarkę niż Chrome, zalecana jest Firefox, No to dobra wybieram Firefox, strona mi się ładuje czekam tak z parę minut, i pisze że były dalej czekać, Microsoft Edge, nadal nic, Ten sam komunikat co w chromie, naprawdę już nie wiem co mam robić, bo już tak ciekawie, a tu nagle takie coś.
-- (djdenismusic): Ogólne poczucie beznadziei i nieprzydatności w żadnym aspekcie nie ułatwia mi życia moi drodzy państwo. Mówiąc bardziej skrótowo: Grób nade mną wisi. Kochani moi.
A bo ja wiem? Ogólnie dopadł mnie taki brak radości z żyćka ostatnio. I z tym jest ogólnie coraz gorzej. Pewnie coś tam się na to składa, ale za dużo by pisać.