Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 73 of 79

#1441 6 likes

Eh dzieci dzieci, Za naukę się weźcie albo coś porzytecznego a nie spamujecie wszędzie gdzie się da.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#1442 1 like

Gardło mnie boli, ech.
Große Operndiva?

Kurwa mać!
Regulamin nie zabrania używania takich słów, a zatem skorzystam z tego przywileju i dam upust emocjom.
Kupiłam jIphone'a za własne pieniądze, i co i gówno.
Co z tego, że ma w chuj wodotrysków, takichm śmakich, owakich, że niemal jest w stanie zrobić herbatę, albo sterować pralką, mikrofalówką whatever, Jak w pizdę mać pierdolona nie jest w stanie powiadomić mnie o przychodzącej poczcie!
No ja pierdolę.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Moi drodzy, jeśli kogoś moja kwiecista wypowiedź w jakikolwiek sposób zbulwersowała, to:
1. Jest to księga zażaleń.
2. Lubię opisywać emocje tak, jak naprawdę wyglądają i partykuły wzmacniające były mi niezbędne do tego celu.
3. Regulamin pozwala na przekleństwa w uzasadnionych przypadkach, ten, jto mnie dobrze zna wie, że przypadek jest uzasadniony.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#1445 1 like

A ktoś coś mówił?

Wiesz co, on chyba powiadamia, jak wyłączysz oszczędzanie energii.

-- (magmar):
Moi drodzy, jeśli kogoś moja kwiecista wypowiedź w jakikolwiek sposób zbulwersowała, to:
1. Jest to księga zażaleń.
2. Lubię opisywać emocje tak, jak naprawdę wyglądają i partykuły wzmacniające były mi niezbędne do tego celu.
3. Regulamin pozwala na przekleństwa w uzasadnionych przypadkach, ten, jto mnie dobrze zna wie, że przypadek jest uzasadniony.

--
Große Operndiva?

Właśnie nie powiadamia, a żadnego oszczędzania energii nie mam. Też nie wiem o co chodzi, bo kiedyś normalnie powiadamiał.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Wiesz co, zadzwoń na infolinię Apple i porozmawiaj z nimi. Może jakoś wybrniesz z tej sytuacji, a ich infolinia to jedna z najlepszych jakie znam. Na prawdę wiedzą co robią i mają szerokie pojęcie o Voiceoverze. Tak, kiedyś tam załatwiałem coś w tej kwestji. Ja tam z pocztą nie załatwiam, bo i tak sprawdzam raz/ 2 dziennie i na powiadomieniach mi szczegulnie nie zależy.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1449 3 likes

Z drugiej strony, mi rozwiązanie problemu w Google zajęło jakieś 5 minut, drugie 5 przetestowanie rozwiązania, czy działa. Zatem ja sobie teraz ponarzekam na ludzi, którzy narzekają, miast działać. :-P

#1450 3 likes

Okropna, przebrzydła migrena. Dopada w najmniej oczekiwanym momencie.
Mam dość.
marzenia się spełniają.

#1451 1 like

Kurde - tak bardzo chciałabym się nauczyć reapera, a nie wiem jak się do tego zabrać i zwyczajnie boję się tego dawa ;)
ENFP

Może Popytaj tomeckiego? On się trochę na tym zna.

jak by nie miał czasu, zapraszam do siebie.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

#1454 1 like

Też mogę pomóc. Co prawda na nie jakoś kosmicznym poziomie jak Tomecki, ale parę osób mnie pytało o różne rzeczy więc może się na coś nadaję
Happy hacking

#1455 1 like

Ogólne poczucie beznadziei i nieprzydatności w żadnym aspekcie nie ułatwia mi życia moi drodzy państwo.
Mówiąc bardziej skrótowo: Grób nade mną wisi. Kochani moi.

Byłem na konferencjach, gadałem sobie, z brat Czy w 96 ze Strawberry, aż tu nagle przeglądarki mi się zepsuły, ponieważ mi wyskakuje komunikat żebym wybrał inną przeglądarkę niż Chrome, zalecana jest Firefox, No to dobra wybieram Firefox, strona mi się ładuje czekam tak z parę minut, i pisze że były dalej czekać, Microsoft Edge, nadal nic, Ten sam komunikat co w chromie, naprawdę już nie wiem co mam robić, bo już tak ciekawie, a tu nagle takie coś.

#1457 1 like

Po prostu konferencje nie działają dobrze przez przeglądarkę.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Czemu?

-- (djdenismusic):
Ogólne poczucie beznadziei i nieprzydatności w żadnym aspekcie nie ułatwia mi życia moi drodzy państwo.
Mówiąc bardziej skrótowo: Grób nade mną wisi. Kochani moi.

--
Große Operndiva?

A bo ja wiem? Ogólnie dopadł mnie taki brak radości z żyćka ostatnio.
I z tym jest ogólnie coraz gorzej.
Pewnie coś tam się na to składa, ale za dużo by pisać.