Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Założony przez Zuzler 1579 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Zamknięty Strona 72 z 79

Ehhh... Czytając literaturę fachową - trochę out of date i zastanawiając się, ile jeszcze rzeczy stamtąd nie jest aktualnych, które mogę niekoniecznie złapać, to dziwne uczucie. Chyba już rozumiem frustrację kierunków specjalistycznych i ścisłych... To trudny proces, ale nie niemożliwy. Na blogu przykład.
ENFP

To są rzeczy, które mogą się zdarzyć, to rozsypanie makaronu, czy przypalenie garnka, ale trzeba po prostu sprzątnąć po sobie.

-- (Julitka):
No niestety. W sensie tak, pozostawić jakiś brudny kubeczek, zmiętą pościel czy coś, to jedno, ale serio trzeba być fleją, żeby rozsypać widocznie na ziemi i stole tyle makaronu, co im się udało. Nawet ja, nie widząc, bym tak nie zrobiła. Już nie mówiąc o tym, że nie sprzątnęli po prostu po sobie. I udało im się przypalić garnek, czego ja nie osiągnęłam przez 5,5 roku mieszkania tutaj. xd

--
Große Operndiva?

Zwyczajny brak poszanowania czyjejś pracy, bo ja płacę i mi się należy, od zwyczajne polactwo cebulactwo. Mega przykre
-- (Julitka):
No niestety. W sensie tak, pozostawić jakiś brudny kubeczek, zmiętą pościel czy coś, to jedno, ale serio trzeba być fleją, żeby rozsypać widocznie na ziemi i stole tyle makaronu, co im się udało. Nawet ja, nie widząc, bym tak nie zrobiła. Już nie mówiąc o tym, że nie sprzątnęli po prostu po sobie. I udało im się przypalić garnek, czego ja nie osiągnęłam przez 5,5 roku mieszkania tutaj. xd

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1424 3 polubienia

Aleeee... oni nie płacili
🇺🇦 🇵🇱

#1425 2 polubienia

No właśnie, jakby musieli zapłacić, może by uszanowali. :D Dawidzie, rozważcie to.

A dostali jedzenie, wikt i opierunek?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

A co do tego Dawid ma? Aaaa, rozumiem. A nie nie, to teoretycznie ode mnie ludzie byli. W sensie moi znajomi.
-- (Zuzler):
No właśnie, jakby musieli zapłacić, może by uszanowali. :D Dawidzie, rozważcie to.

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#1428 1 polubienie

Głowa rodziny niby... No ale jak Twoi, to Ty rozważaj.

Jak ja nienawidzę dziewczyny w szkole, ani takiego jednego chłopaka, ponieważ obrażają Izę, pod pseudonimem, gumeczka 3, mówią że ona jest pedofilka, i że żartują sobie ze mnie że ja się w niej kocham, i mówią że na LTE nie, też są pedofile, Albo mogą być.

#1430 1 polubienie

Niekorzystny biometr ostatnim czasem, czy co, bo wszystko tak ciężko mi się robi i nic mi się nie chce.
Große Operndiva?

Czy wy wiecie dzieci drogie co to słowo w ogóle znaczy?
-- (Kuba999):
Jak ja nienawidzę dziewczyny w szkole, ani takiego jednego chłopaka, ponieważ obrażają Izę, pod pseudonimem, gumeczka 3, mówią że ona jest pedofilka, i że żartują sobie ze mnie że ja się w niej kocham, i mówią że na LTE nie, też są pedofile, Albo mogą być.

--

#1432 9 polubień

Chłopie. Zostaw to. Nad pewnymi zjawiskami przechodzi się zwyczajnie do spraw codziennych. Nie warto.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

Choroszcz mocno dla jego i tyle. Nie należy tego roztrząsać. XD

UPS się do niczego nie nadaje!
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Kfc takoż. Kierowca przyjechał z zupełnie innym zamówieniem, i właśnie od pół godziny słucham sobie muzyczki z infolinii działu reklamacji :D

O nieee, a co ci przyjechało i co zamówiłeś?

-- (djdenismusic):
Kfc takoż. Kierowca przyjechał z zupełnie innym zamówieniem, i właśnie od pół godziny słucham sobie muzyczki z infolinii działu reklamacji :D

--
Große Operndiva?

Bongo owalne postanowiło być bardziej niestabilne jak ja i skączyć swój żywot ledwie godzinę w moim posiadaniu - po dwóch użyciach... Fajnie mi się z niego korzystało. Muszę znaleźć takich samych wymiarów i na takiej samej zasadzie, tylko normalnie stojące.
ENFP

Zamówiłem vege haloumi zestaw + cheese burger, a przyjechał jakiś grander. na szczęście udało się uzyskać ponowne zamówienie, tym razem prawidłowe. i to bez płacenia XD

Na przyszłość proponuję bardziej ogólnikowo, bez imion i nicków, ok?
-- (Kuba999):

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Sorry, będę pamiętać, ale nie znają człowieka, to niech się nie wypowiadają, to jest rozsądny program, i myślę że nigdy nie było, nie będzie, pedofili, ja wiem co to słowo znaczy a oni chyba nie.