Poczucie zapachu mi osłabło i nie chce wrócić do takiego stanu jak przed jakimś choróbskiem, korona to raczej nie była bo ze smakiem u mnie w porządku.
A u mnie dzisiaj akcja rodem z horoszczy. Szedłem ja sobie spokojnie, okuratnie i sprawiedliwie do sklepu po chlebek boży, i coś do towarzystwa. Aż tu nagle boom! Wywaliłem się z hukiem na sąsiada, który spokojnie odpoczywał sobie jakoś od tego wszystkiego na środku mojej klatki schodowej, najpewniej uraczony mocną porcją jakichś trunków wyskokowych. Teraz mam bekę, bo poza sporą dawką fekalyjnej lepszej wiadomości nic mi się szczególnego nie stało, ale w trakcie zdarzenia miałem poważne obawy, czy aby nie uszkodziłem gościa wywalając się centralnie na jego wątpliwej jakości jestestwo, okraszone dość mocną gównianą otoczką. W każdym razie nie życzę nikomu tego uczucia strachu, obrzydzenia, i całe te... dziękuję za wypowiedź.
Dobrze ktoś kiedyś powiedział, że wszystkie drogi prowadzą na szkolną? A może odleżynator ma jakiegoś soboftura, i nikt póki co o tym nic nie wie? Poza mną oczywiście... A tak poważnie. Wszystko na szczęście dobrze się skończyło. Niedoszłego warmianina zabrało pogotowie, a ja mogłem w spokoju zająć się zakupami, na jutrzejsze tuszenie karkóweczki ;)
-- (djdenismusic): A u mnie dzisiaj akcja rodem z horoszczy. Szedłem ja sobie spokojnie, okuratnie i sprawiedliwie do sklepu po chlebek boży, i coś do towarzystwa. Aż tu nagle boom! Wywaliłem się z hukiem na sąsiada, który spokojnie odpoczywał sobie jakoś od tego wszystkiego na środku mojej klatki schodowej, najpewniej uraczony mocną porcją jakichś trunków wyskokowych. Teraz mam bekę, bo poza sporą dawką fekalyjnej lepszej wiadomości nic mi się szczególnego nie stało, ale w trakcie zdarzenia miałem poważne obawy, czy aby nie uszkodziłem gościa wywalając się centralnie na jego wątpliwej jakości jestestwo, okraszone dość mocną gównianą otoczką. W każdym razie nie życzę nikomu tego uczucia strachu, obrzydzenia, i całe te... dziękuję za wypowiedź.
Mała ilość THC by się niesamowicie przydała teraz, bo nie jestem w stanie wykąpać się jak człowiek albo zjeść czegokolwiek bez wymiotów. Obleciałam pół bloku bo pół bloku pali - jak na złość nikt nie ma. ;(