Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Założony przez Zuzler 1579 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Zamknięty Strona 18 z 79

#341 5 polubień

Przestań słuchać komercji typu Eska, gdzie piosenki się powtarzają, a nie będziesz słyszał tego samego. Najprostsze rozwiązanie.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#342 2 polubienia

Może i pozyskałam 30 piw za free, może nawet ogólnie to super, że tak się udało, ale szczegółowo, t nijak mnie to nie cieszy, bo od paru już dni nie mogę spac z różnych powodów dłużej niż kilka godzin naraz.

@Zuzler, za co te piwa??? Ja też tak chcę. A spać i tak nie mogę ostatnio, więc mamy to samo, oprócz tego, że ja nie mam 30 piw za free :P :P :P

Tam w Lubelskim są jakieś ciekawe rozgłośnie?
-- (daszekmdn):
Przestań słuchać komercji typu Eska, gdzie piosenki się powtarzają, a nie będziesz słyszał tego samego. Najprostsze rozwiązanie.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

@DJGraco. To było Radio Impuls z Puław.

#346 4 polubienia

Uprzejmie nie pozdrawiam większości polskich, "ślepych" sklepów, z jeszcze bardziej "ślepymi" pomocami dydaktycznymi i codziennymi.
Tak, z tym sklepikiem u"Batiuszki Wieszatiela" włącznie.
Ja już abstrachuję od
znanych nam wszystkim Tyflo Cen, ale w dziedzinie zakupów elektronicznych, dodajmy, wygodnych zakupów online, to czas w takich sklepachsię chyba zatrzymał na długo przed Covidem.
Ogarnijcie, drogie sklepy, wasze tylne części ciała bo XXI wiek prze na przód i nie zamierza przestać.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

Ten uczuć, kiedy tyle mam na głowie, tyle rzeczy powinienem zrobić, ponaprawiać, a ni cholery się nie chce

Które sklepy masz na myśli?
ENFP

#349 2 polubienia

@camila kupując laskę w altixie do niedawna trzeba było puszczać przelew na konto. A już najlepiej zgłosić ten fakt telefonicznie do pracownika, bo inaczej to ni hu hu.
A przynajmniej tak było jakiś czas temu, kiedy to musiałem zmieniać końcówkę w moim ambutechu.

#350 1 polubienie Edytowano

Ten moment, gdy upragniona puszkowana makrelka okazuje się pływać w oliwie, nie w przepysznym sosiku pomidorowym... :(

Też kcem tyle browca <3
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Rybka w oliwie! Uwielbiam! Z cebą zwłaszcza <3

@Denis, dokładnie jakbyś zgadł, szykuje mi się wymiana kija. bo moje kanadyjskie stworzenie, ponoć, kiedyś było białe. trochę strach chodzić już.
Pocieszę cię, nic się nie zmieniło
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

#354 1 polubienie

a rybka, na 99 procent w pomidorach, w oliwie to ostatecznosc, no chyba że jakas arystokratyczna rybka typu łosoś

Jak dla mnie ten sos pomidorowy zabija całą esencję ryby.

Eee, pomidorowa lepsza niż olejowa.
Give me a sign.

#357 2 polubienia

Z innych, smutnych wieści, Jeśli ktoś liczy na chociaż odrobinę audycji radiowych z kraju Pizzy, Lasagne i kilku innych, to ma jeszcze niespełna 3 godziny.:
Włochy wszak z dniem dzisiejszym oficjalnie znikają ze średniofalowej mapy europejskich nadawców.
Pewna epoka się kończy, a odwołania, jak i komunikatów o rychlym koncu nie ma.

#358 1 polubienie

Jezu, nie wierzę.
Dostałem taki plan zajęć, że 3 dni w tygodniu od dziewiątej do osiemnastej muszę zapieprzać, z minimalnymi przerwami pomiędzy.
Nie będę miał czasu na spędzanie jakiegoś wartościowego czasu z dziewczyną, zwłaszcza po zmianie czasowej, nie będę miał siły na przyjaźnie, na zabawę, na cokolwiek.
A co dopiero pisanie prac na tysiące słów.
Ehh życie.
Senter San

#359 1 polubienie

Senterku, to ja Ci bardzo współczuję i mam nadzieję, że przynajmniej ludzie, z którymi będziesz mieć zajęcia w tym czasie nie będą wymagali jakichś gór pracy do wykonywania z dnia na dzień.
Eugieniuszu, a nie myślałeś o nowej okleince? Kupić dobrego Ambutecha teraz wcale nie tak łatwo.

Chyba niestety będą, ale w Piątek jest trochę luźniej, więc będzie można nadrobić.
A i rutynę poranną kultywuję raczej pozytywną, więc i produktywnie się po niej czuję, taki gotowy na wszystko.
Co nie zmienia faktu, że psychicznie człowiek wysiada po kilku takich tygodniach.
Senter San