A nie szkoda CI pięknych, m łodych lat by spędzić je w areszcie. WYstarczy śmieci zostawić na dachu jednego z samochodów. -- (EugeniuszPompiusz): Ubiję, Usiekę, a łeb odkroję przy samych "gluteusach"; grupie impertynentów i kapuścianych głów, z osiedla, która postanowiła zaparkować samochody w ładnym rządku, z boku chodnika, jednak efektywnie zasłoniła tym wejście do dowolnego z napowietrznych kontenerów na śmieci w obrębie klatki. Nie pozdrawiam.
--
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Różnie bywa z tymi lodówkami, ja np mam ustawioną we wnęce i faktycznie od boków urządzenia do scian jest mniej więcej 2 cm. na szczęście działa już ponad 10 lat, ale gdy uda się na zasłużoną emeryturę wybór kolejnej nie będzie prosty, a to z tego powodu, że na rynku jest mało urządzeń z funkcją no frost o wysokości nie przekraczającej 174 cm. Wszystko jest raczej wielkie ponad 180 cm. A ja mam nad lodówką licznik gazowy i taka wielka nie wejdzie. No nic, będę się martwił gdy przyjdzie czas.
Więc ja nienawidzę ludzi, którzy przynoszą środowisku narkomanów wstyd. Dlaczego ludzie uczciwi mają cierpieć za ludzi, którzy uznali metadon za darmowe ćpanie?
@Magmar.: Mój wewnętrzny zestaw zachowań uznanych za społecznie akceptowalne ostatecznie stara się przed takimi pomysłami chronić, ale nie powiem; kusi skorzystać.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Człowiek chce być potrzebny, ale ludzie po swojemu :) prawie udało mi się być przewodnikiem po okolicy dla starszej pani, ale wybrała podpowiedź innej osoby. A była na dobrej drodze do swego celu. Cóż, miała prawo, to tylko moja ambicja daje mi po łapach.
Dzisiaj zmarł mój drugi dziadzio. Miał dużo chorób, był dializowany. Trochę mi jest smutno. I chyba na razie będę musiał zapomnieć o zabawach na dyskotekach! Najpierw mój brat cioteczny, teraz mój dziadzio. I będą w mojej rodzinie 2 pogrzeby, jeden jutro, drugi nie wiem, kiedy.
Współczuję, wiem jak to jest stracić kilka osób w krótkim czasie. Trzymaj się i pamiętaj, że ci, którzy zmarli żyją w naszych sercach dopóki ich pamiętamy i pielęgnujemy te dobre wspomnienia o nich. -- (markus1234): Dzisiaj zmarł mój drugi dziadzio. Miał dużo chorób, był dializowany. Trochę mi jest smutno. I chyba na razie będę musiał zapomnieć o zabawach na dyskotekach! Najpierw mój brat cioteczny, teraz mój dziadzio. I będą w mojej rodzinie 2 pogrzeby, jeden jutro, drugi nie wiem, kiedy.
--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
Zmarła królowa Elżbieta, a mnie akurat nie było przy komputerze i nie usłyszałemcałego wystąpienia w BBC, i jeszcze nie nagrywałem. Oby były zgrywki na YT
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Piosenka Eda Sheerana - I see fire za chwile doprowadzi mnie do szału! Trzeci raz ją słyszę w radiu. Raz ją słyszałem wczoraj po 23:00, drugi raz po 1:00 a teraz jest 2:00 i co leci? Ed Sheeran - I see fire! To już innych piosenek ten artysta nie ma, że się na tą jedną piosenkę uwzięli? To samo jeśli chodzi o piosenkę Richard Marks - Right here waiting, z tym, że tą akurat drugi raz słyszę w ciągu tej nocy. Raz była po północy, drugi raz jest grana teraz, czyli o 2:08.
Nie spałam całą noc. Dopiero gdzieś około szustej udało mi się zasnąć. Dobrze, że mam dziś wolne, to mogłam gnić do południa, ale i tak jestem jakaś rozbita.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
This site uses cookies to enhance your experience.