Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 17 of 79

#321 2 likes

A nie szkoda CI pięknych, m łodych lat by spędzić je w areszcie. WYstarczy śmieci zostawić na dachu jednego z samochodów.
-- (EugeniuszPompiusz):
Ubiję, Usiekę, a łeb odkroję przy samych "gluteusach"; grupie impertynentów i kapuścianych głów, z osiedla, która postanowiła zaparkować samochody w ładnym rządku, z boku chodnika, jednak efektywnie zasłoniła tym wejście do dowolnego z napowietrznych kontenerów na śmieci w obrębie klatki.
Nie pozdrawiam.

--
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Różnie bywa z tymi lodówkami, ja np mam ustawioną we wnęce i faktycznie od boków urządzenia do scian jest mniej więcej 2 cm. na szczęście działa już ponad 10 lat, ale gdy uda się na zasłużoną emeryturę wybór kolejnej nie będzie prosty, a to z tego powodu, że na rynku jest mało urządzeń z funkcją no frost o wysokości nie przekraczającej 174 cm. Wszystko jest raczej wielkie ponad 180 cm. A ja mam nad lodówką licznik gazowy i taka wielka nie wejdzie. No nic, będę się martwił gdy przyjdzie czas.

#323 2 likes

Super, aparatów nie naprawią mi do 19 Wrz. A mogłem to zrobić prywatnie w Polsce to nie, za darmo chciałem i szybciej chciałem.
Przeliczyłem się :D
Senter San

#324 2 likes

Więc ja nienawidzę ludzi, którzy przynoszą środowisku narkomanów wstyd. Dlaczego ludzie uczciwi mają cierpieć za ludzi, którzy uznali metadon za darmowe ćpanie?
ENFP

#325 3 likes

@Magmar.: Mój wewnętrzny zestaw zachowań uznanych za społecznie akceptowalne ostatecznie stara się przed takimi pomysłami chronić, ale nie powiem; kusi skorzystać.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

#326 2 likes

Za mało powera i za dużo zmęczenia, żeby gdzieś pójś, choć powinnam.
Za dużo siły i energii, żeby zasnąć.
No gorzej to już chyba trudno, żeby było.

#327 2 likes

A choć dobra, żeby było gorzej, to jeszcze coś mnie powinno boleć.

#328 2 likes

Człowiek chce być potrzebny, ale ludzie po swojemu :) prawie udało mi się być przewodnikiem po okolicy dla starszej pani, ale wybrała podpowiedź innej osoby. A była na dobrej drodze do swego celu. Cóż, miała prawo, to tylko moja ambicja daje mi po łapach.
INFP

#329 Edited

Dzisiaj zmarł mój drugi dziadzio. Miał dużo chorób, był dializowany. Trochę mi jest smutno. I chyba na razie będę musiał zapomnieć o zabawach na dyskotekach! Najpierw mój brat cioteczny, teraz mój dziadzio. I będą w mojej rodzinie 2 pogrzeby, jeden jutro, drugi nie wiem, kiedy.

#330 1 like

Trzymaj się, są teraz w lepszym miejscu.
Senter San

#331 3 likes

Współczuję, wiem jak to jest stracić kilka osób w krótkim czasie. Trzymaj się i pamiętaj, że ci, którzy zmarli żyją w naszych sercach dopóki ich pamiętamy i pielęgnujemy te dobre wspomnienia o nich.
-- (markus1234):
Dzisiaj zmarł mój drugi dziadzio. Miał dużo chorób, był dializowany. Trochę mi jest smutno. I chyba na razie będę musiał zapomnieć o zabawach na dyskotekach! Najpierw mój brat cioteczny, teraz mój dziadzio. I będą w mojej rodzinie 2 pogrzeby, jeden jutro, drugi nie wiem, kiedy.

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#332 1 like

Zmarła królowa Elżbieta, a mnie akurat nie było przy komputerze i nie usłyszałemcałego wystąpienia w BBC, i jeszcze nie nagrywałem. Oby były zgrywki na YT
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Nie mogę spać, bo napierdziela deszcz. Nie dość, że mam dzisiaj pogrzeb, to jeszcze ta ulewa musi mi teraz przeszkadzać w swobodnym spaniu.

#334 3 likes

Jakoś tak beznadziejnie. Ludzie są okropni i w ogóle.

#335 Edited

Piosenka Eda Sheerana - I see fire za chwile doprowadzi mnie do szału! Trzeci raz ją słyszę w radiu. Raz ją słyszałem wczoraj po 23:00, drugi raz po 1:00 a teraz jest 2:00 i co leci? Ed Sheeran - I see fire! To już innych piosenek ten artysta nie ma, że się na tą jedną piosenkę uwzięli?
To samo jeśli chodzi o piosenkę Richard Marks - Right here waiting, z tym, że tą akurat drugi raz słyszę w ciągu tej nocy. Raz była po północy, drugi raz jest grana teraz, czyli o 2:08.

Psychicznie ze mną źle i nie mam pojęcia dlaczego.
Give me a sign.

Wczoraj w nocy była u mnie burza i trochę waliło.
Give me a sign.

Markus a jaiego radia suchałeś?

#340 2 likes

Nie spałam całą noc. Dopiero gdzieś około szustej udało mi się zasnąć. Dobrze, że mam dziś wolne, to mogłam gnić do południa, ale i tak jestem jakaś rozbita.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.