Ja to jeszcze się regeneruję po Poznaniu, chociaż nie jest tak źle. Dwie 3 godzinki drzemki powiedzmy od 14 czy 15, potem znowu spać o tej 22 i wstaję sobie elegancko o piątej. Troche nie naturalne, ale coś tam z rana zawszę zrobię.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Niestety nie, bo ja dostałem te słuchawki od kogoś. -- (RAFKIW): A masz dożywotnią gwarancję? -- (Puszkin): Właśnie przestała mi grać lewa słuchawka. Już nigdy nie wezmę Kossów Porta Pro w dłuższą podróż!
Ale żem się wynudziła dzisiaj w pracy. Było tylko 5 grup i tylko jedna mi przypadła w udziale. Jak ten przestój z początku września będzie jeszcze trwał, to chyba będę musiała książki do roboty przynosić, żeby z nudów nie umrzeć.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
Nie nawidzę narkomanów i alkoholików, zwłaszcza tych agresywnych. W ich towarzystwie wychodzi ze mnie psychopata. Dzisiaj prawie że zrobiłem coś, czego bym baardzo żałował, a ja z reguły jestem spokojnym człowiekiem.
Senterku, pamiętaj, że jesśli tylko jest chwila, chociażby parę sekund, słóżby odpowiednie powino się dać wezwać w miarę sprawnie. jeśli choć czasowo by to pomogło, i rozwiązało sytuację w domu.: Gorzej, jesli groziło ci bezpośrednie niebezpieczenstwo i nie było nawet jak tego zrobić
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
@Djsenter.: temat ewidentnie nie na luźny, z pozoru niezobowiązujący wąteczek; Pozostaje współczuć i życzyć znalezienia się w może nie najlepszym, ale bezpiecznym miejscu
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Serdeczne pozdrowienia wielkim ch... w d... dla pewnego eksperta w sklepie Media E., gdzie włączają niskie ceny i który zarzekał się, że odległość 2,5 cm między ścianami a bokami lodówki jest odpowiednia. W rzeczywistości producent i serwis sugeruje raczej ok 10 cm. Jak się człowiek sam nie dopyta u źródła to cwaniaki będą mu chcieli wcisnąć każde gówno.
Ubiję, Usiekę, a łeb odkroję przy samych "gluteusach"; grupie impertynentów i kapuścianych głów, z osiedla, która postanowiła zaparkować samochody w ładnym rządku, z boku chodnika, jednak efektywnie zasłoniła tym wejście do dowolnego z napowietrznych kontenerów na śmieci w obrębie klatki. Nie pozdrawiam.