Może i pozyskałam 30 piw za free, może nawet ogólnie to super, że tak się udało, ale szczegółowo, t nijak mnie to nie cieszy, bo od paru już dni nie mogę spac z różnych powodów dłużej niż kilka godzin naraz.
Tam w Lubelskim są jakieś ciekawe rozgłośnie? -- (daszekmdn): Przestań słuchać komercji typu Eska, gdzie piosenki się powtarzają, a nie będziesz słyszał tego samego. Najprostsze rozwiązanie.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Uprzejmie nie pozdrawiam większości polskich, "ślepych" sklepów, z jeszcze bardziej "ślepymi" pomocami dydaktycznymi i codziennymi. Tak, z tym sklepikiem u"Batiuszki Wieszatiela" włącznie. Ja już abstrachuję od znanych nam wszystkim Tyflo Cen, ale w dziedzinie zakupów elektronicznych, dodajmy, wygodnych zakupów online, to czas w takich sklepachsię chyba zatrzymał na długo przed Covidem. Ogarnijcie, drogie sklepy, wasze tylne części ciała bo XXI wiek prze na przód i nie zamierza przestać.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
@camila kupując laskę w altixie do niedawna trzeba było puszczać przelew na konto. A już najlepiej zgłosić ten fakt telefonicznie do pracownika, bo inaczej to ni hu hu. A przynajmniej tak było jakiś czas temu, kiedy to musiałem zmieniać końcówkę w moim ambutechu.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
@Denis, dokładnie jakbyś zgadł, szykuje mi się wymiana kija. bo moje kanadyjskie stworzenie, ponoć, kiedyś było białe. trochę strach chodzić już. Pocieszę cię, nic się nie zmieniło
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
a rybka, na 99 procent w pomidorach, w oliwie to ostatecznosc, no chyba że jakas arystokratyczna rybka typu łosoś
Z innych, smutnych wieści, Jeśli ktoś liczy na chociaż odrobinę audycji radiowych z kraju Pizzy, Lasagne i kilku innych, to ma jeszcze niespełna 3 godziny.: Włochy wszak z dniem dzisiejszym oficjalnie znikają ze średniofalowej mapy europejskich nadawców. Pewna epoka się kończy, a odwołania, jak i komunikatów o rychlym koncu nie ma.
Jezu, nie wierzę. Dostałem taki plan zajęć, że 3 dni w tygodniu od dziewiątej do osiemnastej muszę zapieprzać, z minimalnymi przerwami pomiędzy. Nie będę miał czasu na spędzanie jakiegoś wartościowego czasu z dziewczyną, zwłaszcza po zmianie czasowej, nie będę miał siły na przyjaźnie, na zabawę, na cokolwiek. A co dopiero pisanie prac na tysiące słów. Ehh życie.
Senterku, to ja Ci bardzo współczuję i mam nadzieję, że przynajmniej ludzie, z którymi będziesz mieć zajęcia w tym czasie nie będą wymagali jakichś gór pracy do wykonywania z dnia na dzień. Eugieniuszu, a nie myślałeś o nowej okleince? Kupić dobrego Ambutecha teraz wcale nie tak łatwo.
Chyba niestety będą, ale w Piątek jest trochę luźniej, więc będzie można nadrobić. A i rutynę poranną kultywuję raczej pozytywną, więc i produktywnie się po niej czuję, taki gotowy na wszystko. Co nie zmienia faktu, że psychicznie człowiek wysiada po kilku takich tygodniach.
Senter San
This site uses cookies to enhance your experience.