Księga pochwał - 02.07.2021-26.01.2022
Wróć do Wątki archiwalne#241 djsenter
Czekoladowa mocca.
Cudna kawa.
#242 cinkciarzpl
Mniaaaam
#243 Agata.d
Może być. Ja mam dwie torebki kawy o smaku białej czekolady i jedną o smaku maślanych ciasteczek, ale one więcej pachną, niż smakują.
#244 Zuzler
Dobry dzień, miła noc, a w życiu jakby... Inaczej czy coś... Ee, żartuję. :) Ale pierwsze zdanie prawdziwe.
#245 Agata.d
Fajnie się wszystko układa. Mówi się, że to źle, że potem będzie się dużo cierpieć, ale lepiej o tym nie myśleć, lepiej żyć chwilą, a martwić się. jak przyjdzie na to czas.
#246 djsenter
Niema to jak czterech Polaków na kampusie, XD
#247 Zuzler
Już wszystkich znasz? :)
#248 djsenter
Znam.
Jeden z nich to kolaborant, urodzony w Anglii i pomimo bardzo umiejętnego władania Polskim językiem, trzeba uważać co się mówi.
Reszta to ja, Longu i kolega o którym wspomniałem jakiś czas temu.
#249 Zuzler
Aaaa, rozumiem.
#250 Kat
Pochwalę się, a co. Zamarynowałam 6 słoików grzybków, które zbieraliśmy dziś ze znajomymi, a Zuzanna to chyba z 6 podgrzybków znalazła.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#251 Agata.d
Mniam, uwielbiam grzybki marynowane.
#252 camila
Podobno w poradniach lecznia bólu traktują człowieka jak człowieka. Chyba wpadnie mi drugi raz skierowanko... Jeszcze nie jest wiadomym, kiedy termin, a już zastanawiam się co robić, a czego nie.
#253 djsenter
Najpiękniejsza sztuka jest wtedy, kiedy po latach możesz doniej wrócić i przeżyć jeszcze raz chwile pełne suspensu, wyciskające łzy smutne i wzruszające sceny. Wydawałoby się, że dominują krew, śmierć i strach, a jednak miłość, braterstwo, heroizm żołnierzy i empatia oraz honor tubylców to elementy które najbardziej przykówają uwagę i sprawiają, że serce ożywa.
#254 Agata.d
Fajny dzień dzisiaj miałam. Pochwalono mnie kilka razy i czuję się jakoś tak dowartościowana.
#255 camila
Niezliczone gramy aspiryny, pseudoefedryny, i innych zapobiegaczy później: jest lepiej!
#256 djsenter
Słoneczko przygrzewa, krypto zdaje się stabilizować i powoli rosnąć jak narazie, mam i będę miał aktywny dzień.
Jest przyjemnie!
#257 Puszkin
Aaaaale piękny wycisk dałem dzisiaj moim nogom na siłowni. Oby jutro zakwasy jakieś były. :)
#258 mustafa
Z tego co ja widzę to nadal jest trend spatkowy,.
-- (djsenter):
Słoneczko przygrzewa, krypto zdaje się stabilizować i powoli rosnąć jak narazie, mam i będę miał aktywny dzień.
Jest przyjemnie!
--
#259 Agata.d
Jestem zmęczona, ale tak pozytywnie.
#260 djsenter
@Mustafa. W porównaniu do ostatnich kilku dni to i tak było coś.
Teraz znowu spada :D