Księga pochwał - 02.07.2021-26.01.2022
Wróć do Wątki archiwalne#1061 Zuzler
Dostałam herbatę! <3 Taką fajniutką! Szkoda tylko, że nie znam się na ludzkim parzeniu liściastych i pierwsza dawka jest tak mocna, że od rana nie mogę jej zmóc. :D
#1062 Monia01
O nieee, znam to :D
🇺🇦 🇵🇱
#1063 Agata.d
Dwie łyżeczki się sypie na kubek, nie więcej. No chyba, że ktoś lubi ekstremalnie mocną.
-- (Zuzler):
Dostałam herbatę! <3 Taką fajniutką! Szkoda tylko, że nie znam się na ludzkim parzeniu liściastych i pierwsza dawka jest tak mocna, że od rana nie mogę jej zmóc. :D
--
#1064 Agata.d
Co to za zapach?
-- (Monia01):
Ale mam pięknie pachnący żel pod prysznic! Dopóki go nie kupiłam, nie wiedziałam, że kocham ten zapach. Pieni się słabo i zapach nie zostaje na skórze, ale jest piękny!
--
#1065 cinkciarzpl
Pochwal siem
-- (Monia01):
Ale mam pięknie pachnący żel pod prysznic! Dopóki go nie kupiłam, nie wiedziałam, że kocham ten zapach. Pieni się słabo i zapach nie zostaje na skórze, ale jest piękny!
--
#1066 Julitka
Up. :)
A poza tym, to mam dzisiaj fajny, spokojny, leniwy dzionek. I o.
-- (cinkciarzpl):
Pochwal siem
-- (Monia01):
--
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1067 Postukujacy
Obawy mają wielkie oczy. Na szczęście rzeczywistość jest inna i wyszło bardzo spoko w sprawie z wykładowcą :)