Księga pochwał - 02.07.2021-26.01.2022
Wróć do Wątki archiwalne#1041 Julitka
Wyspaaaaaałam się! I jeszcze pobiegałam!
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#1042 djsenter
Dzisiaj na dobry początek przywitał mnie Manager Zadań brak odpowiedzi, a potem opcja poczekania lub zamknięcia go.
Na szczęście tak mnie to wku*wiło, że ostatecznie się zacząłem śmiać, więc tutaj to umieszczam :D
Z takich mniej wisielczych spraw to kupiłem nową maszynkę i kupiłem pełno Polskich produktów z e sklepu, w którym z jakiegoś powodu są, a nie jest to Polski sklep.
#1043 Zuzler
Spałam w nocy. :O
#1044 Agata.d
Plucha tak, ale śnieg padał, więc śnieżnie było pod tym względem.
-- (misiek):
Chyba nie w Łódzkim, bo tu co najwyżej plucha.
-- (Agata.d):
Śnieżnie dzisiaj, zimno i mokro, w dodatku dzień jakiś taki nie ciekawy, ale mimo wszystko zaliczam go do udanych.
--
--
#1045 Pitef
I co kłamiesz łobuzie???
#1046 misiek
Ale z deszczem, a jeśli nawet sam, to za chwilę się rostopił.
-- (Agata.d):
Plucha tak, ale śnieg padał, więc śnieżnie było pod tym względem.
-- (misiek):
Chyba nie w Łódzkim, bo tu co najwyżej plucha.
-- (Agata.d):
Śnieżnie dzisiaj, zimno i mokro, w dodatku dzień jakiś taki nie ciekawy, ale mimo wszystko zaliczam go do udanych.
--
--
--
#1047 Zuzler
4 Redsy po 2 Redsy, 8 Redsów Reds po Reds...
No dobra, ok, tak naprawdę po 2 na głowę stuknęło. :)
#1048 Agata.d
Po mimo lekkiego stresu związanego z tym, że byłam sama na placu boju w prowadzeniu godzinnych warsztatów z dziećmi dzień zaliczam do udanych. Warsztaty się udały, a przynajmniej dzieci wyszły zadowolone, co można zaliczyć do sukcesu.
#1049 lwica
Dzisiejszy dzień z małymi wyjątkami można zaliczyć do udanych. <3 Zarówno pod względem koncertowym jak i integracyjnym.
#1050 misiek
Aa, że dzieciaczki zadowolone to najważniejsze.
#1051 Zuzler
Boże, jak dobrze, gdy z ludźmi, choć wydawało się to niemożliwe, jednak się dobrze ułoży! <3 I jak wspaniale spędzić taki wieczór, jak dzisiejszy w tak ciepłej, przyjaznej chyba mimo wszystko atmosferze! <3
#1052 Pitef
Jak Dooooobrze!!! 2 weekendy szkoliłem osobę mieszkającą ode mnie spory kawałek. Szkolenie przejdzięte przez niego oceniam jako pozytywnie!!! Najbliższy weekend będę się byczył, będę spędzał czas z moją milutką duszyczką, będę raczył się zimnym płynem, zamkniętym kawałkiem metalu w szklanej buteleczce. Będę się cieszył chwilą wolności, będę leżał i się Ocyndalał. Jest dobrze, hajs się zgadza, lapek po ostatnim ataku złośliwego wirusa działa, plany na najbliższy czas poczynione, tak więc tylko się cieszyć.
#1053 Zuzler
Własny ciepły domek! Własne, ciepłe, wygodne, bezpieczne łóżeczko! Własne źródełko internetu! Własny bałagan, własne warunki bytowania, własne zasady! <3 Po tygodniu tułaczki docenia się takie rzeczy, choć wyjeżdżałam z radością.
#1054 cinkciarzpl
Też tak mam. Parę dni i się zatęskni
#1055 Agata.d
No w końcu się mówi, że wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej i to jest jedno z tych prawdziwych, polskich porzekadeł.
#1056 lwica
Weekend był niesamowity, dzisiejszy dzień sympatyczny. Jest dobrze. :)
#1057 kazek5p
Roślinne burgery od Dobrej kalorii o smaku kurczaka są przepyszne, polecam. Dobrze, że kupiłem aż 3 opakowania.
#1058 djsenter
Kupiłem kilka dni temu elegancką maszynkę elektryczną od Philipsa.
Golę się w tempie błyskawicznym, nie szarpie i nie mam jak narazie żadnych słów krytyki.
Była promocja, z chyba 120 fóntów na 60.
#1059 Agata.d
A ja dzisiaj przetestowałam moją nową wyciskarkę. Soczek pyszniutki. Tylko sporo przy tym bałaganu, ale tak już jest przy wyciskarkach do cytrusów.
#1060 Monia01
Ale mam pięknie pachnący żel pod prysznic! Dopóki go nie kupiłam, nie wiedziałam, że kocham ten zapach. Pieni się słabo i zapach nie zostaje na skórze, ale jest piękny!
🇺🇦 🇵🇱