Księga pochwał - 02.07.2021-26.01.2022
Wróć do Wątki archiwalne#221 Puszkin
Fajnie dzisiaj spędziłem dzień. :)
#222 Zuzler
łaciatek złapał muchę! I to nie pierwszy raz! Jeeeeeeeeeest! Wreszcie się ten zwierzak na coś przydaje! Jestem z niego dumna. <3
#223 Puszkin
Po dłuższej przerwie, znowu wróciłem do chodzenia na siłownię. Oby na dłużej. :)
#224 Zuzler
Wspaniały wczoraj miałam dzień. <3 Dobrze, naprawdę dobrze jest mieć znajomych w tym samym mieście. A jak jeszcze na dodatek są to ludzie dojrzali, mający kompletnie odmienne poglądy polityczne i będący parą od dobrych kilku lat, to na dodatek spotkania te zawsze mają dla mnie walory edukacyjno-poznawcze. :)
#225 lola
Wspaniale się dziś czuję. :)
#226 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Nowy Blindshell classic umożliwia korzystanie z facebooka i messengera. A więc jedno z moich sprzętowych marzeń w końcu się spełniło.
#227 Agata.d
Wszystko idzie w dobrą stronę. Może nie do końca jak bym chciała, ale jednak w dobrą. Od poniedziałku trochę się zmieni moje życie i myślę, że na lepsze. Zaczynam nową przygodę, będę robić to co lubię i nabiorę nowych doświadczeń/
#228 djsenter
Godzina siłowni:
Rowerek
Schody ruchome na które wspinamy się bez końca przy dowolnej prędkości
Bierznia
Praca nad bicepsami
Praca nad tricepsami
Potem znowu bicepsy
Potem:
Godzina goalballa:
Uczenia się technik używanych przez profesjonalnych graczy i których to nigdy nie znałem.
Tak było wczoraj, a dzisiaj seans filmowy ze znajomkami, chipsy o smaku horizo, okrążanie całego kampusu po jednym fałszywym ruchu i robienie pracy domowej o tej właśnie porze, a ma być na jutro.
Przed północą zdąrzę!
#229 markus1234
No i dzisiaj już mam usunięty kamień z zębów.
#230 camila
Przydałaby się jeszcze księga mieszanych uczuć. Idę dziś podpisywać cyrograf z bankiem. Ilość podpisów, bo bank jeszcze nie dojrzał do czytnika powala.
#231 Agata.d
Chyba mało który bank do nich dojrzał.
#232 Paulinux
Wczoraj dzień zaczął się paskudnie, ale sobie później odbiłam :)
#233 kazek5p
OOOO @Camila przygotuj sobie lepiej ramke i zaopatrz się w ksztyne cierpliwości, 30 podpisów to będzie mało :D
#234 camila
Już podpisałam. Nie było źle. :D
#235 kazek5p
Rąsia boli? :D
#236 pajper
Kiedy podpisywaliśmy umowę z Przelewy24 o realizację płatności w Eltenie, musiałem złożyć podpis na 54 stronach. Fajnie było. :D
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#237 kazek5p
OOO no to też ładnie. Niestety biurokracja wygrywa, a my ślepaczki możemy sobie tylko ponarzekać.
#238 camila
Rąsie mnie zawsze bolą, wiec jakośbez różnicy, ale trudno długopis trzymać. :D
#239 tomecki
Gdy kupowaliśmy mieszkanie tych stron było niby mniej, ale trzy egzemplarze więc w sumie podpisów było jakoś ponad sto.
#240 Agata.d
A jak się podpisuje listy obecności w projekcie w Szansie, gdzie większość zajęć jest zdalna i nie można tego robić na bierząco to trzeba złożyć swój podpis ze sto razy.