EltenLink

Księga pochwał - 02.07.2021-26.01.2022

Wróć do Wątki archiwalne

#281 cinkciarzpl

Powiedzmy, że lubię hamburgery. :P
-- (mustafa):
Jak było po 120, jeszcze nie tak dawno to nie kupowałeś, bo było za drogo i teraz przy 150 kupisz?

-- (cinkciarzpl):
to czekam z koszyczkiem przy 150K PLN. Takie marzenie :P

--

--

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2021-09-24 21:16

#282 mustafa

yyy, jadłaś kiedyś pattai? Bo ja jadłem i to było coś więcej niż makaron w sosie z olejem.

-- (Agata.d):
Pewnie to było pattai.

--

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2021-09-24 21:28

#283 Agata.d

Pewnie, że było to coś więcej, ale mogło zostać tak opisane przez tego gościa nie umiejącego naszego języka. Chociaż oczywiście mogę się mylić i po prostu mógłbyć to li i jedynie makaron z olejem, co nie brzmi moim zdaniem zbyt zachęcająco.

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2021-09-24 22:03

#284 mustafa

Spaghetti ario olio, to makaron z oliwą czosnkiem i papryczką chilli,, w brew pozorom bardzo smaczne.
Pomimo, że praktycznie sam makaron i oliwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2021-09-24 22:28

#285 Agata.d

Ale to jest chyba włoskie danie, nie chińskie? No jeszcze te papryczki zachęcają, no i tu jest oliwa, nie olej, jakoś lepiej mi to brzmi.

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2021-09-24 22:30

#286 mustafa

Po angielsku olej i oliwa to chyba oil?
A to, że to włoskie danie, nie ma znaczenia, chodziło mi tylko o to, żeby porównać, że niby sam makaron i oliwa, tych papryczek przecież nie ma tam niewiadomo ile. Jest ich tylko tyle, żeby zaromatyzować tą oliwę. Pozatym, dobry jakościowo olej bywa lepszy od samej oliwy, ba, nawet smaczniejszy.

2021-09-25 12:17

#287 djsenter

Jak pić, to słuchać pozytywnych, nostalgicznych Riddimów Reggae.
Wtedy to naprawdę ma sens i może być przyjemnym substytutem dla czegoś bardziej rozsądniejszego, moim zdaniem.
Przeżyłem młodość poraz kolejny z moim wujem, XD

Senter San
2021-09-25 13:00

#288 cinkciarzpl

Co wam powiem, to wam powiem, ale wam powiem że leki zaczynają działać, żyć się chce i człowieka energia rozpierdala jak chyba od stu lat się nie zdarzyło. <3

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2021-09-25 16:05

#289 djsenter

Bardzo dobrze, człowiek docenia takie chwile kiedy nieczęsto miewa okazje poczuć coś podobnego.

Senter San
2021-09-25 17:59

#290 markus1234

Odwołuję punkt 1 z księgi zażaleń.
Przed chwilą moja mama przyjechała od mojego wójka z kotem, na szczęście cały i zdrowy. Leżał skubaniec pod autobusem u mojego wójka na podwórku. Kiedy usłyszał głos mojej mamy, to przyszedł do niej, i mama go wzięła na ręce, i go przywiozła do domu. Także jestem zadowolony, że chociaż nasz kot się znalazł!

2021-09-25 21:42

#291 grzegorzm

Proponuję kota woźićć w transporterze.
-- (markus1234):
Odwołuję punkt 1 z księgi zażaleń.
Przed chwilą moja mama przyjechała od mojego wójka z kotem, na szczęście cały i zdrowy. Leżał skubaniec pod autobusem u mojego wójka na podwórku. Kiedy usłyszał głos mojej mamy, to przyszedł do niej, i mama go wzięła na ręce, i go przywiozła do domu. Także jestem zadowolony, że chociaż nasz kot się znalazł!

--

2021-09-25 22:06

#292 markus1234

No nie mamy niestety transportera, ale dzięki za radę.

2021-09-25 22:20

#293 DJGraco

No polecam transportery, bo właśnie one chronią przed takimi akcjami jak ta, że kot wam wyskoczy.

2021-09-25 23:00

#294 djsenter

Rozpiera mnie euforia i czuję, że bycie osobą samowystarczalną jest w moim zasięgu.
Poprostu.

Senter San
2021-09-26 19:34

#295 Agata.d

Miałam fajny weekend. Poznałam nowych ludzi i doświadczyłam czegoś nowego. Może nie do końca przyjemnego, ale chyba jednak jeszcze kiedyś to powtórzę.

2021-09-27 21:25

#296 MarOlk

Przecudna rozmowa z telemarketerskim bootem. Szkoda, że nie nagrałem, ale nie miałem jak. Coraz lepiej te booty działają, co oznacza jednak, że człowiek coraz mniej potrzebny... Abstrahując oczywiście od sensowności tego typu działań marketingowych

2021-09-28 16:30

#297 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane

Mam już nowego Blindshella. Kupiłem godzinę temu.

2021-09-28 16:31

#298 djsenter

Jutro na strzelnicę?
Tylko, że celowanie mierzone jest tonem dźwięku?
Nieznam się na terminologii, ale chyba coś podobnego mieliście na jednej z Rech for the blind.
Jestem podekscytowany, zobaczymy.

Senter San
2021-09-28 18:21

#299 Agata.d

To jest całkiem spoko. Im wyższy ton, tym bliżej się jest środka tarczy.

2021-09-28 18:43

#300 Zuzler

TO jest super! Tylko o wiele trudniej strzelać z pistoletu, niż z karabinu. Polecam.

2021-09-28 18:49