MiniGry

Porady

Założony przez Paulinux 218 wpisów ostatni wpis 2 miesiące temu Strona 7 z 11

Jeśli chodzi o grę dziwne baseny to należy słuchać podłoża po jakim się idzie. Musisz znajdować twardy dźwięk podłoża. Natomiast jeśli będzie miękki grunt to strzałkami w lewo lub prawo szukasz twardego podłoża. Jeśli źle wytłumaczyłem to skontaktujmy się i pokaże wtedy o co mi chodzi.
Pozdrawiam

Aha, czyli nie idę przez baseny, tak?
Give me a sign.

#123 1 polubienie

Przepraszam, faktycznie nie zwróciłam uwagi, że tłumaczę po raz drugi. Co do wytwarzania kości. Musisz stworzyć pięć kości w ograniczonym czasie. na klawiaturze są one pod numerami od jeden do pięć. Słuchasz cyfr i naciskając klawisz f przyporządkowujesz je do konkretnej kości. Cyfry nie mogą się powtarzać. jeśli tak się stanie i przez pomyłkę naciśniesz f, kość będzie zniszczona i musisz ją tworzyć od początku. żeby odrzucić powtarzającą się cyfrę, możesz nacisnąć zero, lub możesz przyporządkować ją następnej kości.
Слава Україні! Sława Ukraini!

Jeśli chodzi o grę dziwne baseny to dobrze mnie zrozumiałaś Iza. Moim sposobem bardzo szybko można dostać 20 punktów za tą grę.
Pozdrawiam

Dzień dobry! W którą stronę należy podążać w grze życie pod lodem tak, aby można było zdobywać punkty?
Pozdrawiam

Ja właśnie go nie rozumiem. Po dźwięku niby idę, ale zawsze zdobywam w tej grze -20 punktów. Dźwięk daję mi znać, ale i tak zawsze przegrywam. Z tąd moje pytanie.
Pozdrawiam

Bo musisz najpierw kierować się na dół, a potem w prawo lub w lewo. Pamiętaj o bąbelkach powietrza. Właściwie ja robię tak, że cały czas kierując się w dół, kieruję się jednocześnie w prawo lub w lewo, w zależności od tego, jak prowadzi dźwięk sonaru.
Give me a sign.

Słuchajcie, czy ktoś mógłby wytłumaczyć mi, jak grać w Wydajresztę? To jest w świecie Podziemia. Nie ogarniam tego.
Give me a sign.

Dołączam się do prośby Izy.
Pozdrawiam

Słuchajcie, czy komuś udało się zebrać jakieś punkty w grze Operator windy? Czy ktoś mugłby mi wytłumaczyć to jeszcze raz?
Give me a sign.

To jest najzajebistsza gra w całym CP! Czego nie rozumiesz? W instrukcji jest wszystko powiedziane, ale jak chcesz to nagram jak w to gram
Happy hacking

Wcale nie jest taka super, ja jej w ogóle nie rozumiem. Nie wiem, jak mam wysadzać tych pasażerów, jak mam dojechać na te piętra, żeby wsiedli i co mam robić, kiedy w trakcie gry wołają mnie inni.
Give me a sign.

wysadzić musisz otwierając drzwi literą f, ale muisz wyhamować na dźwięku piętra
Happy hacking

Aha.
Give me a sign.

Ja tą grę odblokowałam.

A ja jeszcze nie.
Give me a sign.

Słuchajcie, jak grać w Pościg na lodzie?
Give me a sign.

Pościg na lodzie polega na tym, że uciekasz przed niedźwiedziem. Ale gdy zaczyna ci brakować energii, wtedy musisz złapać ryby, które pływają w morzu. Jeśli je złapiesz będziesz słyszeć dźwięk i będziesz biec szybciej.. Jeśli nie dasz się złapać to wygrywasz.

OK.
Give me a sign.