Cienie będą szły za tobą, a ty musisz ustawić się tak, żeby promienie przechodzące przez lustra je oświetliły. Przemieszczaj się między lustrami i promieniami, ale uważaj, uciekaj przed świetlnymi cieniami, bo cię zabiją.
-- (iwkan): Hurrra!!!! Ogarnęłam wczoraj kohabitację i to z rezultatem piętnastopunktowym. Ale solarów choć prubuję, jakoś mi nie wychodzi.
Musisz wejść na drabinkę, ale nie do końca, tylko jedno pole niżej i czekać, aż golem przejdzie nad tobą i będzie się oddalał, jak jest krok po prawej albo po lewej, szybko wychodzisz i cyk f albo enterem
Wiem, o którą ci chodzi. To jest gra Symetryczne Światła. Musisz iść drogą i słuchać latarni, które pojawiają się po lewej stronie. Idź do latarni, a potem wróć do drogi, odliczając kroki od latarni do drogi. Potem musisz przejść na drugą stronę drogi, odliczając taką samą odległość, jaką miałaś po lewej stronie. Klawiszem F stawiasz latarnię, klawiszem R usuwasz ją, jeżeli zrobisz błąd. -- (Zuza): A jak przejść tą grę, gdzie trzeba ustawiać sygnalizacje po drugiej stronie? Nie ogarniam :(
Nie, to nie ta gra. symetryczne światła mam odblokowane. W tej grze trzeba przekierować promienie tak by przechodziły przez wszystkie lustra. Problem w tym, że nie bardzo wiem jak te lustra poustawiać. A gra jest w świecie światło.
Zuza z tymi światłami jest tak, że jeśli słyszysz lampę po lewej stronie trzy kroki od drogi w lewo, to musisz ustawić tak samo lampę tylko po prawej stronie, to znaczy musisz ją ustawić trzy kroki od drogi po stronie prawej.
Dzięki @Monte. Sprubuje -- (Monte): Wiem, o którą ci chodzi. To jest gra Symetryczne Światła. Musisz iść drogą i słuchać latarni, które pojawiają się po lewej stronie. Idź do latarni, a potem wróć do drogi, odliczając kroki od latarni do drogi. Potem musisz przejść na drugą stronę drogi, odliczając taką samą odległość, jaką miałaś po lewej stronie. Klawiszem F stawiasz latarnię, klawiszem R usuwasz ją, jeżeli zrobisz błąd.
@Iwkan, po co tłumaczysz drugi raz to samo? Już wytłumaczyłam, o co chodzi z grą Symetryczne światła. Czytaj wcześniejsze wpisy, bo robisz niepotrzebny bałagan.