Jeśli chodzi o grę dziwne baseny to należy słuchać podłoża po jakim się idzie. Musisz znajdować twardy dźwięk podłoża. Natomiast jeśli będzie miękki grunt to strzałkami w lewo lub prawo szukasz twardego podłoża. Jeśli źle wytłumaczyłem to skontaktujmy się i pokaże wtedy o co mi chodzi.
Przepraszam, faktycznie nie zwróciłam uwagi, że tłumaczę po raz drugi. Co do wytwarzania kości. Musisz stworzyć pięć kości w ograniczonym czasie. na klawiaturze są one pod numerami od jeden do pięć. Słuchasz cyfr i naciskając klawisz f przyporządkowujesz je do konkretnej kości. Cyfry nie mogą się powtarzać. jeśli tak się stanie i przez pomyłkę naciśniesz f, kość będzie zniszczona i musisz ją tworzyć od początku. żeby odrzucić powtarzającą się cyfrę, możesz nacisnąć zero, lub możesz przyporządkować ją następnej kości.
Ja właśnie go nie rozumiem. Po dźwięku niby idę, ale zawsze zdobywam w tej grze -20 punktów. Dźwięk daję mi znać, ale i tak zawsze przegrywam. Z tąd moje pytanie.
Bo musisz najpierw kierować się na dół, a potem w prawo lub w lewo. Pamiętaj o bąbelkach powietrza. Właściwie ja robię tak, że cały czas kierując się w dół, kieruję się jednocześnie w prawo lub w lewo, w zależności od tego, jak prowadzi dźwięk sonaru.
Wcale nie jest taka super, ja jej w ogóle nie rozumiem. Nie wiem, jak mam wysadzać tych pasażerów, jak mam dojechać na te piętra, żeby wsiedli i co mam robić, kiedy w trakcie gry wołają mnie inni.
Pościg na lodzie polega na tym, że uciekasz przed niedźwiedziem. Ale gdy zaczyna ci brakować energii, wtedy musisz złapać ryby, które pływają w morzu. Jeśli je złapiesz będziesz słyszeć dźwięk i będziesz biec szybciej.. Jeśli nie dasz się złapać to wygrywasz.