MiniGry

Porady

Started by Paulinux 218 posts last post 2 months ago Page 8 of 11

Jak przejść tę grę, gdzie trzeba ustawiać numery w systemie szesnastkowym. W sensie ile to jest np. CC, a ile 5C, a ile C5, i jak to w ogóle liczyć?
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Tak, jak się liczy normalnie, z tym tylko, że po 9 są litery od A do F.
Innymi słowy, liczysz od 1 do 9, potem pierwsze 6 liter alfabetu, potem liczysz od 10 do 19, potem masz od 1A do 1F, 20-29, 2A-2F itd.
Po 9F zaczyna się robić interesująco, gdyż jako że po 9 jest A, to wtedy masz od A0 do A9, AA-AF, B0-B9, Ba-BF, C0-C9, CA-CF itd.
Wkońcu tym sposobem dojdziesz do FF, które równa się 255 i do piero potem jest szestnastkowe 100, równe 256.
Wolę ciebie wolność!

Dzień dobry! Czy ktoś może podpowiedzieć jak rozegrać gre odczytaj kości tak, aby zdobyć maxymalną liczbę punktów i czy komuś kiedyś się udało zdobyć 20 punktów w grze szybka reakcja?
Pozdrawiam

Mi się udało. A w odczytaj kości musisz jak najszybciej za pomocą strzałek policzyć oczka na kostce, a potem na klawiaturze nacisnąć cyfrę, która odpowiada ilości oczek.
Give me a sign.

Nie wiem jak to zrobić, gdyż kiedyś próbowałem właśnie w taki sposób i kiedy już wiedziałem jaka to liczba to był dźwięk na niezaliczenie tej odpowiedzi.
Pozdrawiam

Widocznie robiłeś to zbyt wolno. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

@Lwica ma rację, musisz być szybszy.
Give me a sign.

Hej czy ktoś umie odblokować gre nowość skrzyń jeśli tak to oco hodzi z tym sumowaniem tyh skrzyń kture sumować bo ja niewiem oco hodzi nierozumiem tej instrukcji powiecciez gury dziękuje

Po pierwsze musisz sprawdzić jakie są numery dwuch ostatnich skrzyń jeśli to będą numery dwa i trzy to daje ci sumę pięć. By zdobyć punkt trzeba piątą skrzynię otworzyć. I znów sprawdzasz dwie następne. Ja tą grę już odblokowałam.
Слава Україні! Sława Ukraini!

I udało się odblokować i czy zrozumiałe było moje tłumaczenie?
Слава Україні! Sława Ukraini!

Hej. Mam pytanie: Czy ktoś mógłby wytłumaczyć mi jak grać w Burza na tęczy? To jest w świecie Równiny.
Give me a sign.

Jak odblokować świat światło?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

ja wgl się zastanawiam gdzie podziała się rozpiska co gdzie odblokować :D, kiedyś to gdzieś było ale zgubiłem

Światło odblokowuje się przez podziemia po grze prehistoryczna jaskinia. Jednocześnie chciałbym się upewnić, iż pokój zabaw odblokowuje się tylko i wyłącznie po przez fabrykę podążając ścieżką po przez regulacje generatorów?
Pozdrawiam

Generatory są zbugowane. Nie da się tam nic zrobić
Boże, błogosław obsługę
klienta.

No nie da się. Tak samo jest w grze Uwięzione Pingwiny w świecie Lód.
Give me a sign.

Dzień dobry! Czy ktoś ma jakąś radę jak przejść grę nadmuchaj materace? Zasada, którą stosuje przy grze mierzenie drzew tutaj się nie sprawdza czyli liczenie od jednego w górę. Czy ktoś wie jak to przejść tak, aby można było zdobyć chociaż jeden punkt, aby można było sobie pójść dalej? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam

Dobry wieczór! Czy ktoś wie jak przejść grę księżycowe nasiona? Gdzie je najlepiej posadzić? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedzi na moje ostatnie dwa pytania.
Pozdrawiam

Hej wszystkim kto wie jak odblokować w nowym świecie pociong towarowy to jest z nienawidzona mini grakto niewie jak do nowego świata się dostać musicie przejść przes las do minigry, która się nazywa jezioro os i się otwoży gra gęsty las jak ją przejdziecie to macie nowy świat, który się nazywa noc pozdrawiam.