Ktoś może mi na priv podrzucić cyclepatha, bo ja jakaś lewa jestem i link mi nie działa. :/
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Nawet ja w cyclepatha gram. A co. Niby gra nic nie wnosząca, ale.... Lubię czasami sobie od po prostu niezobowiązująco pograć, bez skomplikowanych procedur, pamiętaniu o tysiącach rzeczach, bez zwracania uwagi na mnóstwo rzeczy.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Sprawdziłam te odlotowe wieżowce i zapowiada się ciekawie, ale czegoś nie rozumiem. Weszłam w graj teraz i było jakbym się zalogowała. Dziwne bo nie zakładałam konta. W ogóle tam nie ma linku rejestracji, tylko logowanie. Poza tym był pracownik co chciałby pracować w kawiarni, to nacisnęłam znajdź pracę, i jakieś wolne osady były, ale nie wiem na jakie stanowisko, więc przydzieliłam go nieświadomie do pralni.
Czy ktoś może mi wyjaśnić jak zacząć i o co tu biega, tzn jak przydzielać konkretne stanowiska itd?
Tak teraz mi się przypomniało. Czy ktoś z was grał oczywiście nie audio w jakieś nawalanki pojazdów jak vigilante 8, roll cage, wipe out, pare wyścigów z crashem w roli głównej, jak nitro card, speed freax, jakiś twisted metal, red asphalt, albo jakieś mario card czy killer loop? Cuż sporo z tego to raczej konsolowe tytuły. Fajnie było nawet sobie postrzelać z czegoś jak podczas jakiegoś wyścigu kogoś tam po kilku okrążeniach, będąc ostatnim mogliśmy walnąć z rakiety, czy czegoś tam jeszcze? Hmmm co do niektórych powinienem może napisać w konsolach, ale cośtam z tego było też na pc.