Forum

W co grywacie, macie zamiar grywać, grywaliście?

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 11 / 15 Następna

balteam

#201 ·

w cyclepath szkoda, ze w trakcie gry nie można sprawdzić ile się ma pkt.
Fajna gra, ale po minucie mi się dłuży.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Celtic1002

#202 ·

Ktoś może mi na priv podrzucić cyclepatha, bo ja jakaś lewa jestem i link mi nie działa. :/
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

pates

#203 ·

iamtalon.me/cyclepath
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

kacper10

#206 ·

z takich sportowych to hattrick jest dostępny, rockingsoccer, online football manager w miarę, a reszta to nie wiem

fantasma467

#207 ·

A co jest prostrze w ogarnięciu, Hattrick czy Rockinsoccer? W tego pierwszego grałam kiedyś.

kokos

#208 ·

chyba hattrick

hryniek

#209 ·

Nawet ja w cyclepatha gram. A co. Niby gra nic nie wnosząca, ale.... Lubię czasami sobie od po prostu niezobowiązująco pograć, bez skomplikowanych procedur, pamiętaniu o tysiącach rzeczach, bez zwracania uwagi na mnóstwo rzeczy.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

Celtic1002

#210 ·

A ja się rozbijam ciągle. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

adelcia

#211 ·

ja przedewszystkim gram w crazy party, a czasami euroflay.

fantasma467

#213 ·

Jest jakaś dostępna gra gdzie zarządzamy hotelami?

pates

#214 ·

odlotowe wieżowce wsumie
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

fantasma467

#215 ·

Sprawdziłam te odlotowe wieżowce i zapowiada się ciekawie, ale czegoś nie rozumiem. Weszłam w graj teraz i było jakbym się zalogowała. Dziwne bo nie zakładałam konta. W ogóle tam nie ma linku rejestracji, tylko logowanie. Poza tym był pracownik co chciałby pracować w kawiarni, to nacisnęłam znajdź pracę, i jakieś wolne osady były, ale nie wiem na jakie stanowisko, więc przydzieliłam go nieświadomie do pralni.

Czy ktoś może mi wyjaśnić jak zacząć i o co tu biega, tzn jak przydzielać konkretne stanowiska itd?

fantasma467

#216 ·

OK nie zawracajcie sobie głowy. To jednak nudna klikajka jak pare innych. Szkoda na to czasu.

johnson

#217 ·

Tak teraz mi się przypomniało. Czy ktoś z was grał oczywiście nie audio w jakieś nawalanki pojazdów jak vigilante 8, roll cage, wipe out, pare wyścigów z crashem w roli głównej, jak nitro card, speed freax, jakiś twisted metal, red asphalt, albo jakieś mario card czy killer loop? Cuż sporo z tego to raczej konsolowe tytuły. Fajnie było nawet sobie postrzelać z czegoś jak podczas jakiegoś wyścigu kogoś tam po kilku okrążeniach, będąc ostatnim mogliśmy walnąć z rakiety, czy czegoś tam jeszcze? Hmmm co do niektórych powinienem może napisać w konsolach, ale cośtam z tego było też na pc.

exterminator

#218 ·

wie ktoś może gdzie jest 32 bitowa wersja cyclepat bo niemogę jej znaleźć?
Time to exterminate.

nuno69

#219 ·

Nie ma. Musisz grać przez przeglądarkę
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

exterminator

#220 ·

a czemu po jakimś czasie monet mi nie chce podnosić
Time to exterminate.
Poprzednia 11 / 15 Następna