Forum

W co grywacie, macie zamiar grywać, grywaliście?

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 10 / 15 Następna

nuno69

#181 ·

Ja mam wszystciutko, co się da mieć, łącznie z moimi autkami włąsnymi
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

matius

#182 ·

No ja zbieram teraz na ten motor za 15000.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

nuno69

#183 ·

Nie jest tego wart :(
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

matius

#184 ·

To co jest całkiem szybkie?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

grzegorzm

#185 ·

Prze czytałem te wpisy o cyclepath i chciałem po grać więc od grzebałem artykół na tyfloświecie i ta strona nie działa? Gdzie mogę pobrać wersję instalacyjną albo jaką stronę otworzyć żeby w to za grać?

denis333

#186 ·

poszukak na forum audiogames

pates

#187 ·

a jak się własne autka robi?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

grzegorzm

#188 ·

Moim zdaniem link, jaki znalazłem na audiogames też nie działa.

nuno69

#189 ·

cyclepath.iamtalon.me
Pates, Pobierasz z Githuba kod i jedziesz.

exterminator

#190 ·

a czemu tam nie ma 32 bitowej wersji?
Time to exterminate.

nuno69

#191 ·

Bo Electron tego nie wspiera.

pates

#192 ·

a coto ten electron? Brzmi jak nazwa miasta w bk

nuno69

#193 ·

Coś przez co appki webowe odpalają sienatywnie na Windows.

pates

#194 ·

aha spoko. A co do cyclepatha ja najbardziej lubię ten samochodzik za 20000 chyba

grzegorzm

#195 ·

Jak dla mnie to w tej grze niema nic ciekawego. jedzie się i jedzie i jakoś tak nic się nie dzieje.

pates

#196 ·

dla zabicia czasu jest idealna

daszekmdn

#197 ·

Wiem że offtop ale @Nuno czy ten Electron to jakiś język programowania?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

nuno69

#198 ·

Nie, to tylko jakaś emulacja Chrome.

jamajka

#199 ·

W cyclepath się nic nie dzieje? Od kiedy? U mnie się nic nie działo tylko wtedy, kiedy nie odpaiłam silnika. :d
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

pates

#200 ·

właśnie, i skłoniliście mnie tak po za tym do grania na powrót
Poprzednia 10 / 15 Następna