Forum

W co grywacie, macie zamiar grywać, grywaliście?

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 9 / 15 Następna

nuno69

#162 ·

Powtarzalna, mało rzeczy do roboty a jedyna dobra cecha tej gry, czyli Roleplay umarł wraz z odejściem graczy.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

kacper10

#164 ·

to że mało graczy gra w amorion to nie prawda.
nie jest to może jakaś liczba w tysiącach ale zawsze to 30 50 osób w grze jest.
ale co do mechaniki to zgadzam się z nunem nudy.

fantasma467

#165 ·

Ja tam nie mogę się zarejestrować.
Niby wszystkie pola wypełniam jak należy i ten nieszczęsny capcha, a i tak wywala błąd .
Olałam sprawę.

nuno69

#167 ·

Taaa, grało się z Kacprem. I ten bug że można było mieć dosłownie miliardy złota lol
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

fantasma467

#169 ·

Zaczęłam grać w mobilną grę fabularną Łowcy Zombi Apokalipsa.

Jeśli ktoś w to gra, bo nie pamiętam czy pisano tu o tym, to mam pytanie.

Jakie wyposarzenie dla łowcy będzie najlepsze na początek, bo nie wiem co kupić?

nuno69

#170 ·

Z tą grą jest taki problem, że wymaga potem sporej inwestycji żeby przejść dalej.

balteam

#171 ·

ale to jest gra coś jak plemiona, w sensie czasożerne przez cały dzień?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

nuno69

#172 ·

Nie, bardziuej tiwaropodobna klikanka.

fantasma467

#173 ·

Właśnie zauważyłam, że tam się duuuużo klika.

nuno69

#175 ·

denis333

#176 ·

Aaa. Dzięki. W ten sposób nie pomyślałem. Byłem pewien, że gra jest w google play

nuno69

#177 ·

Jest ale niedostepna

jamajka

#179 ·

Zaczęłam grać w cyclepath. To dopiero inteligentna gra... xd. ALe fajna
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

denis333

#180 ·

Ooo tak. Czasami jak nie mam co robić to sobie pogram.
Poprzednia 9 / 15 Następna