Forum

W co grywacie, macie zamiar grywać, grywaliście?

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 12 / 15 Next

kacper

#221 ·

Jest jakiś wątek o swampie? Nie znalazłem.

nuno69

#222 ·

Niestety nie. Jak możesz to napisz, bo jedna z lepszych gier a nie ma wątku.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

longshoot

#223 ·

w nocy zaczołem a blind legend na iphonie :) gard room mnie denerwuje, bo mnie jakiś idiota co na patrol wyszedł zabja chyba.

longshoot

#224 ·

ale dla chcącego nic trudnego, dlatego się zato zabiore na poważnie kiedyś.

martinus

#225 ·

guards room. Nie wiem jak to jest na iphonie, ale w wersji dla windows całkiem spoko. Nie muwię tu oczywiście o grze na poziomie hard core. @longshoot wystarczy, że będziesz szedł od początku do końca jak najwolniej, aby nie dać się zauważyć. A co do blind legend, całkiem fajna gra. Nawet kombo mi już wychodzą.
May the force be with you!

martinus

#226 ·

A jeśli chodzi o to w co grałem już wymieniam: Alteraeon, crazy party, manamon, choć nie ukończyłem, gram obecnie w shadow line full voice, i trzecią część bokura no daibouken. Próbowałem też swego czasu grać w drugą, ale jakoś nie zabardzo mi się spodobała.

patrykuss12

#227 ·

Witam. W co ja grałem. Generalnie w większość wartycch zagrania tytułów: shadowline good endinga zrobiłem, bokurano 2 i 3 nie ukończyłem, ale może trujkę ukończę kwestja motywacji, entombed, shank, a heros call. Grywam aktualnie w night of parasite, wzieło mnie wsumie na tą grę co by wprawić się przeed battle of armagedon, bo jak rozumiem mechanika podobna. Mudy z angielskich to altereon się grywało, SUD nasz czyli odchłań w starszą wersję 12 coś tam w każdym razie tą działającą poprawnie z NVDA. Prócz tego q9, mysteries of the ancients, gdzieś tam przewineło się technoshock, terraformers, hillingham czy jak to się tam zwało, grizzly gulch extravaganza, ogólnie gry od Bavisoft. Z multiplayer klasyków to topspeed, soundrts, dragonpong, ano i crazy party. No myślę, że to tyle tak w jednnym wpisie ujmując. Pozdrawiam.

johnson

#228 ·

Panowie z gamemadness szkoda, że pożucili pewien koncept battle zone. Grałem w kawałek i ten hmmm sidescroller, beatem up albo nie wiem, co do kładnie fajnie się zapowiadał. Szkoda mi tyż, że ziomek od everdarka się nie ruszył. Dał se sporo czasu temu niby te updaty tylko, że linki do nich nie działają. Mogę se tylko pobrać wersję z 2017. Teraz prubuję się na jakiś czas wkręcić w shootera. Dla zdenerwowania, zabicia czasu albo żeby się poprostu wyżyć może być.

johnson

#229 ·

Aha. Przez to, że nie chciało mi się grać w coś bardziej zaawansowanego, a jak pisałem byłem maniakiem jednej gry muzycznej, to posiedziałem sobie trochę nad rhythm rage. Oriol se nawet nieźle sklonował rhythm heaven i dał więcej rzeczy do ogarnięcia. Nie pamiętam kiedy, ale od tamtego czasu nie ruszyłem jej, a zatrzymałem się na 6 levelu.

patrykuss12

#230 ·

Cześć ja aktualnie w co grywam, no w zasadzie w takie trijo tj. Hades, hearthstone i Slay the spire i tak na zmianę. Puki co te gry absorbują najwięcej growego czasu, gdzieś tam kiedyś mam zamiar dokończyć Sequencestorm i z finalizować Shanka, ale narazie tam te 3 gry jakie wymieniłem przodują. :)

Adasadula

#231 ·

Ja od kilku lat gram w stare Klango i od jakichś 6MIES w srebrny labirynt.

bobo22

#232 ·

Ten cyclepad to jest w formie instalacyjnej
Sam tupy jest zajebistym człowiekiem

martinus

#234 ·

Niedawno ukończyłem bk2. Trzecia jest lepiej zrobiona ale ten shuriken z dwujki to coś pięknego. A do jakiej gry chciałbym wrócić? AHC. pełno tam poukrywanego kontentu.

djsenter

#235 ·

Ja powróciłem właśnie do AHC i czuję ten klimat, to on właśnie pozwala wracać.
Ta groza w ruinach, te świetnie zrobione efekty dźwiękowe podczas walki jak i otoczenia, achh.
Senter San

pates

#236 ·

Co jak co, ale dźwięki w ahc to mistrzostwo.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

martinus

#237 ·

Co do AHC świetnie zrobiony system walki. Po choć w the vale jest lepszy bo słuchałem streama u chrissa. Jedyne co mogli by w tej grze zmienić to chodzenie pod klawiszami strzałek. a nie A W S i D. No i możliwość parowania ciosów, też by się przydała. Bo jak w blind legend normalnie. Przeciwnik może wszystko odbić, a ty tylko osłaniasz się tarczą. Taka walka to nie walka. Jak dla mnie.

johnson

#238 ·

Znany wsad dobry jest do czegoś typu fps. Strzałki i myszka po prawej to niewygodnie. Aprone mógł w swampie przód przenieść z prawego na w. Czasem prawy myszki gdzieś robi jako celownik i coś jeszcze z bronią, jak tam se ktoś wymyśli.

martinus

#239 ·

W swampa nie grałem bo na stronie kaldopsky'ego konto płatnee jest. Ale oglądając jak grę przechodzili chris i liam erven to wydaje mi się że gra świetna. A jeśli chodzi o strzelanki to najlepsze wrażenie zrobiło jak do tej pory na mnie road to rage fires of war.

Adasadula

#240 ·

Ale możesz zagrać w to takie ala demo ofline

-- (martinus):
W swampa nie grałem bo na stronie kaldopsky'ego konto płatnee jest. Ale oglądając jak grę przechodzili chris i liam erven to wydaje mi się że gra świetna. A jeśli chodzi o strzelanki to najlepsze wrażenie zrobiło jak do tej pory na mnie road to rage fires of war.

--
Poprzednia 12 / 15 Next