W co grywacie, macie zamiar grywać, grywaliście?
Wróć do Gry audio (dyskusja ogólna)#241 martinus
Może wypróbuję. Jeśli znacie jakieś solo plaing rpg. To podajcie, bo już powoli kończą mi się pomysły. Bk3 przeszedłem, AHC też dwukrotnie, manamon 2 już też prawie, a multi plaing to raczej nie muj gatunek, choć od czasu do czasu zagram
#242 exterminator
W co gram? aktualnie w stardew valley, skullgirls, phantom breaker omnia, melty blood type lumina, dragon ball fighter z, samuraj shodown 2019, soul calibur 6. z gier audio to the valley, AHC i czasem bokurano.
#243 bobo22
A czy dragon Ball fighterz to jest to, co w gamepassie i czy dostępne?
#244 exterminator
grywalne jak więkrzość bijatyk. Ale czy dostępne? Jeżeli używanie ocra do poruszania się po menu nie jest problemem, to tak, albo nie, zależy od punktu widzenia, i od czego co dla kogo znaczy dostępne. Czy na gamepassie? nie wiem.
#245 Monte
Ja gram w CP i w Topspeeda.
#246 Monte
Gdzie można znaleźć grę pt. Serce Zimy?
#247 martinus
ja powróciłem do cp. Ale ogrywam tylko tryb walki
#248 djsenter
@Monte agarchive.net, developer listings, various developers i tam znajdziesz 1812 Polish version, czy jakoś tak.
#249 Monte
Ja oprócz wymienionych wyżej gier, gram jeszcze w Shootera na Eltenie i w Serce Zimy.
#250 pates
Serce zimy było świetne, ale oczywiście koncept musiał się iść walić w pioch. Podobno gdzieś był scenariusz drugiego aktu którego, oczywiście, nie udostępnili, a to jednakosz boli, bo gra osadzona w XIX wieku, podczas zaborów, gdzie w tle jest jeszcze jakaś królowa zimy trochę taka królowa śniegu na wypasie, istnieją zmiennokształtni do czego nawet bezpośrednio odnosi się imię głównego bohatera, miało to świetnie wysoki sens powodzenia nawet jako książka, ale nie.
#251 mojsior
to ja ostatnio próbuje swoich sił z yugioh master duel, ale nie polecam bo mod dostępnościowy ma dużo błędów, mało potrafi i niewiadomo, czy będzie się rozwijał, bo został stworzony na zlecenie.
Dodatkowo zaczołem grać w wowa retail, no i w forze, chociaż do tego narazie brak mi cierpliwości, żeby się nauczyć te auta prowadzić bez ułatwiaczy.
#252 lalar123
A ja gram w grę od galaxy laboratory fighting cores mimo, że gadacz jest japoński bo to jakiś aqua stalk to radzę sobie i misje wykonuję.
Na znak wolności kobiet a mężczyzn niewoli.
Prawiczeństwo zniesione, jebanie jest wolne
Jeno sądy dziewice uznają za zdolne.
#253 patrykuss12
No, a u mnie króluje średniowiecze, wojny, intrygi, dynastie, strategie i polityka to znaczy Crusaders Kings III, rozgrywam sobie powoli Irlandią, tutorial podstawowy ukończyłem. Tak to jeszcze finalizuję wreszcie 1428, rozwlekle w nią grałem, ale w końcu otatni rozdział, planuję nabyć Mortala może jako świąteczny prezent? no zobaczymy:)
#254 matius
Ja mam problem z wyjściem z tego więzenia, zadurzo tam strażników. Chyba to jest trzeci rozdział.
#255 mojsior
a czy w tym fighting cores jest jakieś kopiowanie do schowka.
Coś o tym słyszałem ale jakoś zapomniałem o tym.
#256 zywek
Ja tylko w FM ostatnio gram i czekam na jakiegoś niewidomiste który się ze mną dodatkowo ścignie online.
#257 krzywy
To ja czekam, podaj termin kiedy ci pasuje i lecimy
#258 krzywy
A i ja gram na kierownicy,skrzyni biegów. Jak ci to przeszkadza, to mów co zdejme żeby mi się wygodniej na klawiaturze grało
#259 zywek
nO GDZIE, KLAWIATURA ODPADA, JA NA PADZIE GRAM, WIĘC NIE MA PODEJŚCIA DO KIEROWNICY JAK DOBRZE GRASZ, ALE NO.
#260 krzywy
tragedii nie ma chyba xd. Dzisiaj pod wieczór masz czas?
-- (zywek):
nO GDZIE, KLAWIATURA ODPADA, JA NA PADZIE GRAM, WIĘC NIE MA PODEJŚCIA DO KIEROWNICY JAK DOBRZE GRASZ, ALE NO.
--