Forum

revenge of the undead - strzelanka multiplayer podobna do swampa

Gry audio (dyskusja ogólna)

Previous 3 / 10 Next

balteam

#41 ·

dodali mapę pvp, można zabijać się z innymi graczami, ale nie dostajemy ani exp ani golda puki co, no i po padzie lądujemy w save zonie, mam nadzieję, że to poprawią.
aby dojść do pvp, najpier idźmy do city gate, potem wspiąć sę trzeba, do trzeciej wspułrzędnej 100 i nawigować do pvp.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

daszekmdn

#42 ·

1 likes
Powinien być jakiś walkthroug bo teraz to nie wiadomo gdzie co jest.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

djsenter

#43 ·

no jest readme, a pod m masz miejsca na mapie
Senter San

strowbery

#44 ·

ooo to ja chcę z kimś powalczyć
<3 :* <3

general39

#47 ·

mam pytanie co zrobić by mikro uzi strzelało szybciej? jak sstałem obok gracza to jego uzi strzelało bardzo szybko

djsenter

#48 ·

wciśnij s i wtedy przełączysz się na tryb burst, czy jak to tam się nazywa
Senter San

general39

#49 ·

niby połonczenie z internetem mam ami serwer przerywa i muwi rze straciłem połonczenie z serwerem

djsenter

#50 ·

Pewnie serwer
Senter San

balteam

#51 ·

Gra ma duże lagi, dlatego.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

general39

#52 ·

a jak wejść dodomu emily? i czy morzna urzywać kastetów przeciwko zombi?

djsenter

#53 ·

Wiadomo, że broni używa się przeciwko zombie, polecam trochę po eksplorować, zanim się zada pytanie.
Mówię to jako poradę, nie jako uszczypliwy komentarz
Senter San

strowbery

#55 ·

dokładnie tak coprawda do domu emily nie doszłam, ale w świątyni byłam
<3 :* <3

general39

#56 ·

doszedłem dodomu emily a jeśli o uzbrojenie hodzi fajnie by było jakby była broń na taśmy np m 249 jak w sfampie

djsenter

#57 ·

Zgadzam się, wyśle Tunmiemu feedback co do tego
Senter San

balteam

#58 ·

To wtedy gra by zamulała po milion pingów :D

djsenter

#59 ·

A jagby tak wesprzeć developera finansowo? Czy umożliwiło by mu to ulepszenie funkcjonalności serwera?
Senter San

balteam

#60 ·

ObawiaNie jestem informatykiem, niech się wypowiedzą jacyś ogarnięci, ale chyba to nie zależy tylko od serwera, ta gra nie jest niewiadomo jak wymagająca, a ludzie mają pingi, mimo, że net 150 mb/s posiadają. Firefight miał ten sam problem, może jest to poczęści problembgt, ni wiem, ale raczej sam serwer nie jest problemem, a przynajmniej nie tylko, są tam lagi, nawet jak jest 13 graczy, co jest bardzo małą liczbą.
Previous 3 / 10 Next