revenge of the undead - strzelanka multiplayer podobna do swampa
Back to Gry audio (dyskusja ogólna)#41 balteam
dodali mapę pvp, można zabijać się z innymi graczami, ale nie dostajemy ani exp ani golda puki co, no i po padzie lądujemy w save zonie, mam nadzieję, że to poprawią.
aby dojść do pvp, najpier idźmy do city gate, potem wspiąć sę trzeba, do trzeciej wspułrzędnej 100 i nawigować do pvp.
#42 daszekmdn
Powinien być jakiś walkthroug bo teraz to nie wiadomo gdzie co jest.
#43 djsenter
no jest readme, a pod m masz miejsca na mapie
#44 strowbery
ooo to ja chcę z kimś powalczyć
#45 longshoot
spoko gra
#46 strowbery
no baaaaaa
#47 general39
mam pytanie co zrobić by mikro uzi strzelało szybciej? jak sstałem obok gracza to jego uzi strzelało bardzo szybko
#48 djsenter
wciśnij s i wtedy przełączysz się na tryb burst, czy jak to tam się nazywa
#49 general39
niby połonczenie z internetem mam ami serwer przerywa i muwi rze straciłem połonczenie z serwerem
#50 djsenter
Pewnie serwer
#51 balteam
Gra ma duże lagi, dlatego.
#52 general39
a jak wejść dodomu emily? i czy morzna urzywać kastetów przeciwko zombi?
#53 djsenter
Wiadomo, że broni używa się przeciwko zombie, polecam trochę po eksplorować, zanim się zada pytanie.
Mówię to jako poradę, nie jako uszczypliwy komentarz
#54 general39
ok rozumiem
#55 strowbery
dokładnie tak coprawda do domu emily nie doszłam, ale w świątyni byłam
#56 general39
doszedłem dodomu emily a jeśli o uzbrojenie hodzi fajnie by było jakby była broń na taśmy np m 249 jak w sfampie
#57 djsenter
Zgadzam się, wyśle Tunmiemu feedback co do tego
#58 balteam
To wtedy gra by zamulała po milion pingów :D
#59 djsenter
A jagby tak wesprzeć developera finansowo? Czy umożliwiło by mu to ulepszenie funkcjonalności serwera?
#60 balteam
ObawiaNie jestem informatykiem, niech się wypowiedzą jacyś ogarnięci, ale chyba to nie zależy tylko od serwera, ta gra nie jest niewiadomo jak wymagająca, a ludzie mają pingi, mimo, że net 150 mb/s posiadają. Firefight miał ten sam problem, może jest to poczęści problembgt, ni wiem, ale raczej sam serwer nie jest problemem, a przynajmniej nie tylko, są tam lagi, nawet jak jest 13 graczy, co jest bardzo małą liczbą.