Transcription
O tak, zdecydowanie, zdecydowanie, szaszłyki są dobre, w miarę, lubię je nawet, tam z grilla to też, to jest wiadoma sprawa, cebulka jest dobra, czyli jak niektórzy, tu w Anglii bardziej się robi takie burgery czy hot dogi z grilla chyba, raczej tu w Anglii bardziej się robi, czy tam w Ameryce też w sumie, nie wiem, i tu właśnie jest tam cebulka, tak dalej się tam dodaje i się tam grilluje to, no.
Kiełbasa, ja tam akurat nie lubię jak jest za bardzo przypieczona, potem jest, no nie wiem, coś się sypie z niej, nawet nie wiem co to jest właściwie, to jest, to jest gorzkie jakieś takie, ach, nie, naprawdę, nawet jak jest dużo keczupu, to jak za bardzo się przypiecze, to już nie moje, naprawdę, nie mój, nie mój styl, chociaż to w sumie jest chyba różnica, tak, pomiędzy przypieczoną, a przypaloną, czy tam, nie wiem, jakkolwiek by to nazwać, no więc, nie no, ja mówię, ja lubię tę kiełbaskę, dobrze, dobrze spieczoną, ale bez przesadzenia.
Znaczy, nie kiełbaskę, tylko dwie nogi, trzy, no, ale dobra, i ten, i jeszcze kaszankę też chyba bym zjadł w sumie, to ja raczej nie miałem raczej nic do kaszanki nigdy, więc raczej też pewnie bym zjadł, karkuwa, dobra rzecz, no, ten, boczek, wiadomo, sprawa, łódka, oczywiście, jakieś skrzydełki, chociaż skrzydełek to nie warto, w sumie, bo to, no, co tam mięsa mają, to tam, nie wiem, no i lubię sobie jakieś sałateczki jeść do tego, czy raczej nie sałatki, tylko takie, o, po prostu trochę cebulki,
pomidorka, świeże, same świeże rzeczy lubię sobie do tego jeść.