Sieci społecznościowe

Śmierć Twitter API za 3, 2, 1!

Started by nuno69 53 posts last post 8 years ago Page 3 of 3

I ustawić odświerzanie co 1 minutę i jest ok.

No tak mam właśnie ustawione.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę." Anna Frankowska

polskie tłumaczenie będzie zabdejcone w nowej wersji
Student studentowi wszystko

Banned

@celtic1002 w opcjach wtwittera zmień sortowanie osi czasu.

#denis333 Nie ma czegoś takiego, przynajmniej w natywnej appce na iOS.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę." Anna Frankowska

Banned

Oczywiście, że jest. Pokazujna grze najciekawsze czy jakoś tak. Teraz nie pamiętam.

Aaa, to. To to sobie powyłączałam, jasne, ale sortowania to nie ratuje, nadal mi się tweety układają coś jak posty na fb, czyli jak chcą.

ja mam powiadomienia push włączone w apce twittera ale do przeglądania tweetów twitterific, zaś na windzie jest nugged ale lubienie tweetów i retweetowanie czasem miłość dobije więc chyba twblue musi zostać, no i jeszcze open tween

no bo blue się rozwia,
gdy to toth się chyba pozbywa swoich piersi kurczaka

#50 1 like

No ale nie ma nowego SNapshota od jakiegoś czasu. Idzie to jakoś pobrać?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

no aktualizuje się to przez program co jakiś czas.
dajcie manuelowi czas.
ostatni snapshot to:
wersja 8

A mam takie pytanie, czy da się ustawić kolejność wyświetlanych informacji w tw blue?

da się to chyba w ogólnych było chyba że już mi się myli z nuggetem ale napewno się da