"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę." Anna Frankowska
#denis333 Nie ma czegoś takiego, przynajmniej w natywnej appce na iOS.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę." Anna Frankowska
Aaa, to. To to sobie powyłączałam, jasne, ale sortowania to nie ratuje, nadal mi się tweety układają coś jak posty na fb, czyli jak chcą.
ja mam powiadomienia push włączone w apce twittera ale do przeglądania tweetów twitterific, zaś na windzie jest nugged ale lubienie tweetów i retweetowanie czasem miłość dobije więc chyba twblue musi zostać, no i jeszcze open tween