Śmierć Twitter API za 3, 2, 1!
Wróć do Sieci społecznościowe#21 Puszkin
W Twblue co chwilę jakieś poprawki są i tak u nich to chyba działa, na razie nie aktualizuję, działa też the_Qube w wersji bodajrze 0.8 alpha.
#22 Puszkin
Oj, chyba jednak się pomyliłem, właśnie wysłałem tweeta i sobie czekam.
#23 longshoot
e tam, na iphone twitterowa apka działa to te śmieszkawskie mogą se nie działać, może ludzie się bardziej umobilniąm, niewidomki znaczy.
#24 Puszkin
Akurat mi to nie przeszkadza, co 3 min kiedyś było w the-qubie, więc da się przyzwyczaić.
#25 Celtic1002
Twitter ific też działa. :D Znaczy działał.
Anna Frankowska
#26 Puszkin
A w Twblue najnowszym można ustawić, żeby co minutę sprawdzało czy są nowe tweety, więc jest ok.
#27 mojsior
twitterific nadal działa przynajmniej na ios nugget na windowsa również.
#28 zvonimirek222
na tw blue wszystko śmiga, jeszczę nie widziałem błędów
#29 mojsior
a podobno ktoś pisał na twitterze, że jest jakiś problem z wiadomościami prywatnymi, osobiście testuję inny klijent twittera open tween
#30 zvonimirek222
ten bug już został poprawiony. Wiem, bo tłumaczę TWBlue na polski
#31 mojsior
wiesz może w jaki sposób w niewidzialnym interfejsie twblue przetłumaczyć tweeta na inny język
#32 zvonimirek222
nie wiem, niestety.
Nie używam niewidzialnego
#33 Puszkin
Na danym tweecie win alt v i tabem szukasz przetłumacz.
#34 daszekmdn
Polubianie tweetów nie działa np na TW Blue jak i obserwowanie kogoś
#35 Puszkin
A win alt shitft S? Jest do obserwowania, do polubiania akurat nie pamiętam jaki skrót był.
#36 Celtic1002
Nie wiedziałam, gdzie to umieścić, więc pytam tu. I od razu z góry mówię, że może i pytanie bez sensu, no ale... Wraz z wygaśnięciem TwitterApi wygasły też powiadomienia push w twitterificu? Tak wnioskuję, z tego, co mi się ostatnio pokazało i po ostatniej aktualizacji.
Anna Frankowska
#37 zvonimirek222
nie ma streamingu, i dla tego wygasło
#38 Celtic1002
Tak się właśnie domyśliłam, ale uznałam, że zapytać nie zaszkodzi. Szkoda. Tak czy inaczej, zostanę przy twitterificu mimo wszystko. Dla mnie natywna appka jest okropna, choćby pod takim kątem, że tweety się nie pokolei układają.
Anna Frankowska
#39 zvonimirek222
na windowsa tylko tw blue!
#40 Celtic1002
Tak, wiem, używam. :)
Anna Frankowska