"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę." Anna Frankowska
Nie wiedziałam, gdzie to umieścić, więc pytam tu. I od razu z góry mówię, że może i pytanie bez sensu, no ale... Wraz z wygaśnięciem TwitterApi wygasły też powiadomienia push w twitterificu? Tak wnioskuję, z tego, co mi się ostatnio pokazało i po ostatniej aktualizacji.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę." Anna Frankowska
Tak się właśnie domyśliłam, ale uznałam, że zapytać nie zaszkodzi. Szkoda. Tak czy inaczej, zostanę przy twitterificu mimo wszystko. Dla mnie natywna appka jest okropna, choćby pod takim kątem, że tweety się nie pokolei układają.
This site uses cookies to enhance your experience.