2 minuty nie jest uciążliwe, 50 zł na rok, dla tych la których to jednak uciążliwe, też nie jest na ogół niewiadomo czym, to 4 zł miesięcznie. Skoro w darmowej wersji wszystko by było, to by ludzie tak samo słabo wpłacali jak do tej pory, albo raczej by wpłacała garstka. Teraz jak ktoś chce, to 2 minuty pogada, przynajmniej nie będzie rozwlekać wiadoości. No, ale co do dźwięku tak z 5 sekund przed końcem wiadomości, to fajna propozycja.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
noo ja sie do tego tematu juz odnioslam ze jestem w stanie na rok zaplacic 50 i nawet 100 ezlote, jezeli bede mogla sobie stworzic wlasna paczke. bo to tak jakbym kuilam 4k telewizor i go niewlaczalam, bo poco skoro naniego niewidze. wiec tu tes niechce miec zbednych funkcji s ktorych i tak nieskorzystam. ale jak sie nie bedzie dalo inaczej to wykupie ten drugi w kolejnoscy no i niech sobie te funkcje sa neiuziwane. cus z tym zrobie skoro nie da sie to rozwizaac inaczej.
-- (balteam): 2 minuty nie jest uciążliwe, 50 zł na rok, dla tych la których to jednak uciążliwe, też nie jest na ogół niewiadomo czym, to 4 zł miesięcznie. Skoro w darmowej wersji wszystko by było, to by ludzie tak samo słabo wpłacali jak do tej pory, albo raczej by wpłacała garstka. Teraz jak ktoś chce, to 2 minuty pogada, przynajmniej nie będzie rozwlekać wiadoości. No, ale co do dźwięku tak z 5 sekund przed końcem wiadomości, to fajna propozycja.
no tak ale nie uważacie że to jest bez sensu? ja bym wiadomości głosowe zostawił tak jak są teraz, a w funkcjach premium dodał bym nowe opcje, a tak to za przeproszeniem ten pomysł czarno widzę
Bez sensu to jest kupowanie zielonego kredensu. -- (Prof.Falkowicz): no tak ale nie uważacie że to jest bez sensu? ja bym wiadomości głosowe zostawił tak jak są teraz, a w funkcjach premium dodał bym nowe opcje, a tak to za przeproszeniem ten pomysł czarno widzę
To ci wszyscy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... Macie problem. Przynajmniej może się nauczycie dawać konkretny przekaz i skończą się wasze rooooooooooooozwleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee wypociny.
Wydaje mi się, że to dlatego, że sam nagrywasz i to pewnie dłuższe. :p -- (Prof.Falkowicz): no tak ale nie uważacie że to jest bez sensu? ja bym wiadomości głosowe zostawił tak jak są teraz, a w funkcjach premium dodał bym nowe opcje, a tak to za przeproszeniem ten pomysł czarno widzę
Ja ruwnież się zgadzam, ale wątpię, że to przejdzie.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
I tak nawet o dwuminutowe wiadomości podnosi się larum. Naprawdę informację można zawrzeć w tym czasie bez zbędnego gadulstwa zapychającego serwer. A jeśli ktoś chciałby uskuteczniać krasomówstwo niech płaci.
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Ja jestem za tym, co ktoś powiedział, że wybieramy funkcję, którą chcemy mieć a nie cały pakiet, bo ja nie będę korzystał z pakietu z 10 funkcjami dla 3 funkcji, bo wtedy niiepotrzebnie więcej pieniędzy wydaje a wydaje mi się, że to może też zachęcić do wpłat jak zobaczą, że jest wybór manualny.