EltenLink

Uwaga! Wprowadzamy funkcje premium

Wróć do Archiwum Eltena

#81 balteam

2 minuty nie jest uciążliwe, 50 zł na rok, dla tych la których to jednak uciążliwe, też nie jest na ogół niewiadomo czym, to 4 zł miesięcznie.
Skoro w darmowej wersji wszystko by było, to by ludzie tak samo słabo wpłacali jak do tej pory, albo raczej by wpłacała garstka.
Teraz jak ktoś chce, to 2 minuty pogada, przynajmniej nie będzie rozwlekać wiadoości.
No, ale co do dźwięku tak z 5 sekund przed końcem wiadomości, to fajna propozycja.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2020-09-17 22:13

#82 adelcia

noo ja sie do tego tematu juz odnioslam ze jestem w stanie na rok zaplacic 50 i nawet 100 ezlote, jezeli bede mogla sobie stworzic wlasna paczke.
bo to tak jakbym kuilam 4k telewizor i go niewlaczalam, bo poco skoro naniego niewidze.
wiec tu tes niechce miec zbednych funkcji s ktorych i tak nieskorzystam.
ale jak sie nie bedzie dalo inaczej to wykupie ten drugi w kolejnoscy no i niech sobie te funkcje sa neiuziwane. cus z tym zrobie skoro nie da sie to rozwizaac inaczej.

-- (balteam):
2 minuty nie jest uciążliwe, 50 zł na rok, dla tych la których to jednak uciążliwe, też nie jest na ogół niewiadomo czym, to 4 zł miesięcznie.
Skoro w darmowej wersji wszystko by było, to by ludzie tak samo słabo wpłacali jak do tej pory, albo raczej by wpłacała garstka.
Teraz jak ktoś chce, to 2 minuty pogada, przynajmniej nie będzie rozwlekać wiadoości.
No, ale co do dźwięku tak z 5 sekund przed końcem wiadomości, to fajna propozycja.

--

2020-09-17 22:15

#83 Prof.Falkowicz

no tak ale nie uważacie że to jest bez sensu? ja bym wiadomości głosowe zostawił tak jak są teraz, a w funkcjach premium dodał bym nowe opcje, a tak to za przeproszeniem ten pomysł czarno widzę

2020-09-17 22:16

#84 lukasz1993258

ten dźwięk przed końcem nagrywania widze tak:
30, 20, 10 sekund

2020-09-17 23:12

#85 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane

Nie jest, W dwie minuty można sporo przekazać.

2020-09-17 23:16

#86 magmar Konto zarchiwizowane

Też tak uważam.
Skończą się monologi kilkudziesięciominutowe zapychające serwer chyba, że zainteresowany/zainteresowana zapłaci.

2020-09-18 01:06

#87 misiek

Bez sensu to jest kupowanie zielonego kredensu.
-- (Prof.Falkowicz):
no tak ale nie uważacie że to jest bez sensu? ja bym wiadomości głosowe zostawił tak jak są teraz, a w funkcjach premium dodał bym nowe opcje, a tak to za przeproszeniem ten pomysł czarno widzę

--

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2020-09-18 03:27

#88 misiek

To ci wszyscy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... Macie problem. Przynajmniej może się nauczycie dawać konkretny przekaz i skończą się wasze rooooooooooooozwleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee wypociny.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2020-09-18 03:29

#89 pates

Haha, Łysy, dobre!

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2020-09-18 09:13

#90 daszekmdn

Może przez to forum głosowe stanie się jakkolwiek używalne lub atrakcyjne a wypowiedzi nie będą tak bezsensowne i powtarzające się.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
Edytowano 2020-09-18 09:49

#91 Prof.Falkowicz

może i tak, ale ja mówiłem żeby plan podstawowy zostawić tak jak jest a w opcjach premium dodać coś czego jeszcze nie ma

2020-09-18 17:40

#92 zvonimirek222

Ja nawet widziałem, jak zagraniczni użytkownicy są.... ekhm.... bardzo przychylni wpłatom

Student studentowi wszystko
2020-09-18 19:26

#93 Prof.Falkowicz

no ale masz na myśli tą zbiórkę? czy te funkcje premium

2020-09-18 20:42

#94 Julitka

Wydaje mi się, że to dlatego, że sam nagrywasz i to pewnie dłuższe. :p
-- (Prof.Falkowicz):

--

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2020-09-19 10:02

#95 nuno69

Wiadomości Głosowe wogóle powinny być płatne.
Pomogloby to i Eltenowi, i użytkownikom.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2020-09-20 09:25

#96 magmar Konto zarchiwizowane

Zgadzam się. Zarówno prywatne jak i posty na forum głosowym.

2020-09-20 10:14

#97 gadaczka

Ja ruwnież się zgadzam, ale wątpię, że to przejdzie.

Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
2020-09-20 10:25

#98 magmar Konto zarchiwizowane

I tak nawet o dwuminutowe wiadomości podnosi się larum.
Naprawdę informację można zawrzeć w tym czasie bez zbędnego gadulstwa zapychającego serwer.
A jeśli ktoś chciałby uskuteczniać krasomówstwo niech płaci.

2020-09-20 10:28

#99 DJGraco

Ja jestem za tym, co ktoś powiedział, że wybieramy funkcję, którą chcemy mieć a nie cały pakiet, bo ja nie będę korzystał z pakietu z 10 funkcjami dla 3 funkcji, bo wtedy niiepotrzebnie więcej pieniędzy wydaje a wydaje mi się, że to może też zachęcić do wpłat jak zobaczą, że jest wybór manualny.

2020-09-20 10:35

#100 lukasz1993258

wiadomości głosowe, to być morze by przeszło, natomiast co do forum głosowego, to mam mieszane uczócia.

2020-09-20 10:36