EltenLink

Uwaga! Wprowadzamy funkcje premium

Wróć do Archiwum Eltena

#81 balteam

2 minuty nie jest uciążliwe, 50 zł na rok, dla tych la których to jednak uciążliwe, też nie jest na ogół niewiadomo czym, to 4 zł miesięcznie.
Skoro w darmowej wersji wszystko by było, to by ludzie tak samo słabo wpłacali jak do tej pory, albo raczej by wpłacała garstka.
Teraz jak ktoś chce, to 2 minuty pogada, przynajmniej nie będzie rozwlekać wiadoości.
No, ale co do dźwięku tak z 5 sekund przed końcem wiadomości, to fajna propozycja.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2020-09-17 22:13

#82 adelcia

noo ja sie do tego tematu juz odnioslam ze jestem w stanie na rok zaplacic 50 i nawet 100 ezlote, jezeli bede mogla sobie stworzic wlasna paczke.
bo to tak jakbym kuilam 4k telewizor i go niewlaczalam, bo poco skoro naniego niewidze.
wiec tu tes niechce miec zbednych funkcji s ktorych i tak nieskorzystam.
ale jak sie nie bedzie dalo inaczej to wykupie ten drugi w kolejnoscy no i niech sobie te funkcje sa neiuziwane. cus z tym zrobie skoro nie da sie to rozwizaac inaczej.

-- (balteam):
2 minuty nie jest uciążliwe, 50 zł na rok, dla tych la których to jednak uciążliwe, też nie jest na ogół niewiadomo czym, to 4 zł miesięcznie.
Skoro w darmowej wersji wszystko by było, to by ludzie tak samo słabo wpłacali jak do tej pory, albo raczej by wpłacała garstka.
Teraz jak ktoś chce, to 2 minuty pogada, przynajmniej nie będzie rozwlekać wiadoości.
No, ale co do dźwięku tak z 5 sekund przed końcem wiadomości, to fajna propozycja.

--

2020-09-17 22:15

#83 Prof.Falkowicz

no tak ale nie uważacie że to jest bez sensu? ja bym wiadomości głosowe zostawił tak jak są teraz, a w funkcjach premium dodał bym nowe opcje, a tak to za przeproszeniem ten pomysł czarno widzę

2020-09-17 22:16

#84 lukasz1993258

ten dźwięk przed końcem nagrywania widze tak:
30, 20, 10 sekund

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
2020-09-17 23:12

#85 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane

Nie jest, W dwie minuty można sporo przekazać.

2020-09-17 23:16

#86 magmar

Też tak uważam.
Skończą się monologi kilkudziesięciominutowe zapychające serwer chyba, że zainteresowany/zainteresowana zapłaci.

Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
2020-09-18 01:06

#87 misiek

Bez sensu to jest kupowanie zielonego kredensu.
-- (Prof.Falkowicz):
no tak ale nie uważacie że to jest bez sensu? ja bym wiadomości głosowe zostawił tak jak są teraz, a w funkcjach premium dodał bym nowe opcje, a tak to za przeproszeniem ten pomysł czarno widzę

--

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2020-09-18 03:27

#88 misiek

To ci wszyscy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... Macie problem. Przynajmniej może się nauczycie dawać konkretny przekaz i skończą się wasze rooooooooooooozwleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee wypociny.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2020-09-18 03:29

#89 pates

Haha, Łysy, dobre!

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2020-09-18 09:13

#90 daszekmdn

Może przez to forum głosowe stanie się jakkolwiek używalne lub atrakcyjne a wypowiedzi nie będą tak bezsensowne i powtarzające się.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Edytowano 2020-09-18 09:49

#91 Prof.Falkowicz

może i tak, ale ja mówiłem żeby plan podstawowy zostawić tak jak jest a w opcjach premium dodać coś czego jeszcze nie ma

2020-09-18 17:40

#92 zvonimirek222

Ja nawet widziałem, jak zagraniczni użytkownicy są.... ekhm.... bardzo przychylni wpłatom

Student studentowi wszystko
2020-09-18 19:26

#93 Prof.Falkowicz

no ale masz na myśli tą zbiórkę? czy te funkcje premium

2020-09-18 20:42

#94 Julitka

Wydaje mi się, że to dlatego, że sam nagrywasz i to pewnie dłuższe. :p
-- (Prof.Falkowicz):

--

***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
2020-09-19 10:02

#95 nuno69

Wiadomości Głosowe wogóle powinny być płatne.
Pomogloby to i Eltenowi, i użytkownikom.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2020-09-20 09:25

#96 magmar

Zgadzam się. Zarówno prywatne jak i posty na forum głosowym.

2020-09-20 10:14

#97 gadaczka

Ja ruwnież się zgadzam, ale wątpię, że to przejdzie.

Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
2020-09-20 10:25

#98 magmar

I tak nawet o dwuminutowe wiadomości podnosi się larum.
Naprawdę informację można zawrzeć w tym czasie bez zbędnego gadulstwa zapychającego serwer.
A jeśli ktoś chciałby uskuteczniać krasomówstwo niech płaci.

2020-09-20 10:28

#99 DJGraco

Ja jestem za tym, co ktoś powiedział, że wybieramy funkcję, którą chcemy mieć a nie cały pakiet, bo ja nie będę korzystał z pakietu z 10 funkcjami dla 3 funkcji, bo wtedy niiepotrzebnie więcej pieniędzy wydaje a wydaje mi się, że to może też zachęcić do wpłat jak zobaczą, że jest wybór manualny.

2020-09-20 10:35

#100 lukasz1993258

wiadomości głosowe, to być morze by przeszło, natomiast co do forum głosowego, to mam mieszane uczócia.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
2020-09-20 10:36