Uwaga! Wprowadzamy funkcje premium
Wróć do Archiwum Eltena#81 balteam
2 minuty nie jest uciążliwe, 50 zł na rok, dla tych la których to jednak uciążliwe, też nie jest na ogół niewiadomo czym, to 4 zł miesięcznie.
Skoro w darmowej wersji wszystko by było, to by ludzie tak samo słabo wpłacali jak do tej pory, albo raczej by wpłacała garstka.
Teraz jak ktoś chce, to 2 minuty pogada, przynajmniej nie będzie rozwlekać wiadoości.
No, ale co do dźwięku tak z 5 sekund przed końcem wiadomości, to fajna propozycja.
#82 adelcia
noo ja sie do tego tematu juz odnioslam ze jestem w stanie na rok zaplacic 50 i nawet 100 ezlote, jezeli bede mogla sobie stworzic wlasna paczke.
bo to tak jakbym kuilam 4k telewizor i go niewlaczalam, bo poco skoro naniego niewidze.
wiec tu tes niechce miec zbednych funkcji s ktorych i tak nieskorzystam.
ale jak sie nie bedzie dalo inaczej to wykupie ten drugi w kolejnoscy no i niech sobie te funkcje sa neiuziwane. cus z tym zrobie skoro nie da sie to rozwizaac inaczej.
-- (balteam):
2 minuty nie jest uciążliwe, 50 zł na rok, dla tych la których to jednak uciążliwe, też nie jest na ogół niewiadomo czym, to 4 zł miesięcznie.
Skoro w darmowej wersji wszystko by było, to by ludzie tak samo słabo wpłacali jak do tej pory, albo raczej by wpłacała garstka.
Teraz jak ktoś chce, to 2 minuty pogada, przynajmniej nie będzie rozwlekać wiadoości.
No, ale co do dźwięku tak z 5 sekund przed końcem wiadomości, to fajna propozycja.
--
#83 Prof.Falkowicz
no tak ale nie uważacie że to jest bez sensu? ja bym wiadomości głosowe zostawił tak jak są teraz, a w funkcjach premium dodał bym nowe opcje, a tak to za przeproszeniem ten pomysł czarno widzę
#84 lukasz1993258
ten dźwięk przed końcem nagrywania widze tak:
30, 20, 10 sekund
#85 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Nie jest, W dwie minuty można sporo przekazać.
#86 magmar Konto zarchiwizowane
Też tak uważam.
Skończą się monologi kilkudziesięciominutowe zapychające serwer chyba, że zainteresowany/zainteresowana zapłaci.
#87 misiek
Bez sensu to jest kupowanie zielonego kredensu.
-- (Prof.Falkowicz):
no tak ale nie uważacie że to jest bez sensu? ja bym wiadomości głosowe zostawił tak jak są teraz, a w funkcjach premium dodał bym nowe opcje, a tak to za przeproszeniem ten pomysł czarno widzę
--
#88 misiek
To ci wszyscy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... Macie problem. Przynajmniej może się nauczycie dawać konkretny przekaz i skończą się wasze rooooooooooooozwleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeczaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee wypociny.
#89 pates
Haha, Łysy, dobre!
#90 daszekmdn
Może przez to forum głosowe stanie się jakkolwiek używalne lub atrakcyjne a wypowiedzi nie będą tak bezsensowne i powtarzające się.
#91 Prof.Falkowicz
może i tak, ale ja mówiłem żeby plan podstawowy zostawić tak jak jest a w opcjach premium dodać coś czego jeszcze nie ma
#92 zvonimirek222
Ja nawet widziałem, jak zagraniczni użytkownicy są.... ekhm.... bardzo przychylni wpłatom
#93 Prof.Falkowicz
no ale masz na myśli tą zbiórkę? czy te funkcje premium
#94 Julitka
Wydaje mi się, że to dlatego, że sam nagrywasz i to pewnie dłuższe. :p
-- (Prof.Falkowicz):
--
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#95 nuno69
Wiadomości Głosowe wogóle powinny być płatne.
Pomogloby to i Eltenowi, i użytkownikom.
#96 magmar Konto zarchiwizowane
Zgadzam się. Zarówno prywatne jak i posty na forum głosowym.
#97 gadaczka
Ja ruwnież się zgadzam, ale wątpię, że to przejdzie.
#98 magmar Konto zarchiwizowane
I tak nawet o dwuminutowe wiadomości podnosi się larum.
Naprawdę informację można zawrzeć w tym czasie bez zbędnego gadulstwa zapychającego serwer.
A jeśli ktoś chciałby uskuteczniać krasomówstwo niech płaci.
#99 DJGraco
Ja jestem za tym, co ktoś powiedział, że wybieramy funkcję, którą chcemy mieć a nie cały pakiet, bo ja nie będę korzystał z pakietu z 10 funkcjami dla 3 funkcji, bo wtedy niiepotrzebnie więcej pieniędzy wydaje a wydaje mi się, że to może też zachęcić do wpłat jak zobaczą, że jest wybór manualny.
#100 lukasz1993258
wiadomości głosowe, to być morze by przeszło, natomiast co do forum głosowego, to mam mieszane uczócia.