Tak, wiem o problemie wczoraj, poprawnie przestał działać MySQL. Nie wiem dlaczego, obciążenia wcale dużego serwer nie miał. Coś się zwiesiło tajemniczo.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Elten gdzieś z minutę temu wrócił do normy, ale ostatnie 3 albo 5 minut się mulił tak, że nic nie działało, restart poszedł, ale też zanim się załadował to z 8 sekund czekania: Mój speedtest: PING ms 20 POBIERANIE Mbps 15.60 PRZESYŁANIE Mbps 8.38
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
przez pare ostatnich minut, nic się tu nie dało zrobić, gdy się wchodziło na forum, to na wejściu błąd, a jak się wchodziło przez strone na eltena to było tylko 502 Bad Gateway, nginx1.18.0
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Nie no deklarował, tylko każdy ma inne pojęcie co znaczy chodzić szybciej, deklarowaliśmy, że nie będzie tak mulić jak wcześniej gdy było te 90 osób, no i tak ni muli, część z tych problemów zmuleniem nie jest na 100% przez eltena, tylko problemy zewnętrzne.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Widzę, że pojawił sie problem mulenia. Mi muli, ale przyzwyczaiłem się do tego i czytając to, co do tej pory napisaliście muszę stwierdzić, że ma to jakiś tam sens. Nie zmienia to jednak faktu, że mulenie jest i czasem dość spore
Jeśli komuś moje wpisy wydają się bezsensowne, to niech ich nie czyta. Są moje, jak każdego innego użyszkodnika.
Chciałem się was spytać, czy uznać to jako problem, czy nie: Zalogowałem się do Eltena i nie wykryło mi, że mam wykupiony jeden z pakietów premium. Czy to tak ma być, czy nie? Jeśli tak, to problem, bo gdzieś zgubiłem klucz, dzięki któremu mogę ten pakiet aktywować. Teoretycznie mam to w katalogu mojego użyszkodnika z Windowsa, ale wolałbym tego stamtąd nie przywracać.
Jeśli komuś moje wpisy wydają się bezsensowne, to niech ich nie czyta. Są moje, jak każdego innego użyszkodnika.