Zdarzenia techniczne
Back to EltenLink#101 Monte
Yyyy. czy coś się stało z Eltenem?
#102 lukasz1993258
nie, czemu? działa jak powinien
#103 Bartek1
Istotnie coś się dzieje, eltem muli jak holera, obciążenie procka skoczyło gdzieś do 80, i nie da się wejść na konferencje. Może Dawid coś robi przy serwerze. Dodam że w dzień gdy się logowałem z wtz było jeszcze dobrze.

#104 daszekmdn
Serwer spada z rowera przez obciążenie.
#105 Bartek1
Już jest dobrze.

#106 nuno69
Działa to coraz gorzej. Bez kitu, QQ z serwerami w Chinach działa lepiej u mnie w Polsce.
#107 Bartek1
No widzisz Arku elten ma jescze wiele błędów, ale i tak jest dobrze.

#108 lukasz1993258
to nie jest wina eltena, tylko serwera. była tyle razy otym mowa.
#109 Bartek1
No tak Lukaszu mój błąd.

#110 nuno69
Mnie to tak szczerzemało obchodzi, szczególnie jak jakiś "mundry" chce zaszpanować wiedzą i mówi że to serwer nawala, a nie Elten. Stuknijcie się w czerepki. Ja widzę że tylko z Dawidem da się o tych sprawach rozmawiać.
#111 mucha
najmądrzejszy się odezwał
#112 zywek
Naprawdę? Chyba ten wątek miał akurat robić coś innego... Dyskutować idźcie sobie do spamwaru.
#113 nuno69
Chyba się coś mocno sypnęło.
F10 zgłąsza, że nie ma nic nowego a blogi nie działają.
#114 markus1234
Przed chwilą parokrotnie wyskoczył mi komunikat, że rzekomo jest problem z bazą danych. Czy u Was też tak było?
#115 lukasz1993258
nie, tylko było bardzo długie oczekiwanie, i błąd.
#116 DJGraco
U mnie dzisiaj się taki komunikat pojawił kiedy próbowałem skomentować wpis na blogu, ale nie jest to chyba aż tak poważny błąd by go aż tutaj zgłaszać, bo on zwykle sam mija po jakimś czasie
#117 markus1234
No ja na wszelki wypadek zgłosiłem, bo myślałem, że coś jest robione na serwerze, albo że naprawdę baza danych się wysypała.
#118 misiek
Tak miałem tak po 18, akurat gdy miałem tu sprawę do załatwienia i wiecie co? Momentalnie mi się odechciało.
-- (markus1234):
Przed chwilą parokrotnie wyskoczył mi komunikat, że rzekomo jest problem z bazą danych. Czy u Was też tak było?
--
#119 pajper
Tak, coś się wczoraj zadziało i nie jestem pewien, co. Będę to sprawdzał.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#120 Zuzler
Mi się po prostu w pewnym momencie Elten wziął i kompletnie zwiesił, tylko mruczał i mruczał, ale ani forum, ani blogów, ani wiadomości nie dało się otworzyć. Po restarcie nawet się nie zalogował. Nie była to wina mojego netu, bo skoro na Eltena nie udało się wejść, poszłam sobie na Tt i tam wszystko grało. I zdarzyło si to jakoś między 18 a 20 maksymalnie.