A co to jest niby? Ma kryptonim Warszawa a ja mam QTH Poznań i obsługuje to to samoloty na fl od 300. Ja myślę że złą częst ci podaję bo mam skaner z gałką zamiast klawiatóry.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Bardzo możliwe, że to to. Biorę to przeświadczenie z tąd, że u kontrolerów ta stacja brzmi tak, jak to co kiedyś wystawiano na liveatc na strumieniu eprz jako radar właśnie. Ta sama wyżyletowana modulacja.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
ja rozmawiałem tesz kiedyś na cb w samochodzie u rodziców ale żeby zrobić dobry sprzęt cb w domu to by było trzeba maszt postawić na dachu domu plus dobra antena i w tedy git by było dobże by ściągało
Kabel to akurat jest najtańszy. Co do postawienia masztu i anteny- najlepiej gdybyś miał jakiegoś speca od tego, ale są tacy, którzy sobie sami wszystko robiom.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.