Wydania wersji beta

Elten 2.4 Beta 62

Started by pajper 108 posts last post 6 years ago Closed Page 3 of 6

z tymi powiadomieniami otym, że ktoś polubił twój post, to nie było by głupie.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

tak, dobry pomysł.
A mogłoby to wyglądać tak, że polubienia, liczba takich, po rozwinięciu lista kto i jaki wpis i tyle.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

A gdzie się wlącza to nieprzeszkadzać, jakoś nie mogę znaleźć?

Wszybkich akcjah jak dasz dodaj, to masz coś takiego, jak Switch "Do not disturb" mode
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

a ja nie musiałem niczego dodawać pewnie dlatego że jakieś akcje pousówałem więc było miejsce na nową

Najprawdopodobniej.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Aaa myślalem, że to gdzieś też w ustawieniach jest i tam szukałem. :D :D :D

#50 Archived

ja też nie dodawałam, i od strzała miałam

Eeej, ale przecież na SA nie ma żadnej określonej ilości slotów, więc nie trzeba usuwać żadnych nadmiarowych, by dodać nowe...
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#52 Edited

Jak wejdę w np. wszystkie grupy, na grupie dam shift enter, to mam pustą listę, a nie spis wszystkich wontków.
Tyczy się to grup, do których nie należymy.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Ja do szybkich akcji dodałem tylko to, z czego kożystam najczęściej.

Potwierdzam ten błąd.
-- (balteam):
Jak wejdę w np. wszystkie grupy, na grupie dam shift enter, to mam pustą listę, a nie spis wszystkich wontków.
Tyczy się to grup, do których nie należymy.

--

Dlaczego gdy jestem na eltenie to strasznie mi wiatraczek przyspiesza w laptopie? todam, że tak jest od dawna, a gdy zminimalizóje eltena, to wuwczas jest ok, bo zwalnia.

Jeśli zmienię język z pl na en, to skróty pozostają w głównym oknie po polsku, to co wywlekliśmy na pulpit.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

A mi elten nie obciąża procesora
Średnie obciążenie procesora 2.8%, Rdzeń 1: 0%, Rdzeń 2: 11.1%, Rdzeń 3: 0%, Rdzeń 4: 0%.

nie to, żeby mi to jakoś przeszkadzało, bo elten się nie tnie, tylko poprostu mnie to zastanawia.

Sprawdzanie poprzez Resource monitora w NVDA może być niemiarodajne. Lepiej tę informację sprawdzić za pomocą menedżera zadań.
-- (DJGraco):
A mi elten nie obciąża procesora
Średnie obciążenie procesora 2.8%, Rdzeń 1: 0%, Rdzeń 2: 11.1%, Rdzeń 3: 0%, Rdzeń 4: 0%.

--
Student studentowi wszystko

Też tak miałem, ale już z rok czasu ustało.
-- (lukasz1993258):
Dlaczego gdy jestem na eltenie to strasznie mi wiatraczek przyspiesza w laptopie? todam, że tak jest od dawna, a gdy zminimalizóje eltena, to wuwczas jest ok, bo zwalnia.

--
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I