tak, dobry pomysł. A mogłoby to wyglądać tak, że polubienia, liczba takich, po rozwinięciu lista kto i jaki wpis i tyle.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Jak wejdę w np. wszystkie grupy, na grupie dam shift enter, to mam pustą listę, a nie spis wszystkich wontków. Tyczy się to grup, do których nie należymy.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Potwierdzam ten błąd. -- (balteam): Jak wejdę w np. wszystkie grupy, na grupie dam shift enter, to mam pustą listę, a nie spis wszystkich wontków. Tyczy się to grup, do których nie należymy.
--
Dlaczego gdy jestem na eltenie to strasznie mi wiatraczek przyspiesza w laptopie? todam, że tak jest od dawna, a gdy zminimalizóje eltena, to wuwczas jest ok, bo zwalnia.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Sprawdzanie poprzez Resource monitora w NVDA może być niemiarodajne. Lepiej tę informację sprawdzić za pomocą menedżera zadań. -- (DJGraco): A mi elten nie obciąża procesora Średnie obciążenie procesora 2.8%, Rdzeń 1: 0%, Rdzeń 2: 11.1%, Rdzeń 3: 0%, Rdzeń 4: 0%.
Też tak miałem, ale już z rok czasu ustało. -- (lukasz1993258): Dlaczego gdy jestem na eltenie to strasznie mi wiatraczek przyspiesza w laptopie? todam, że tak jest od dawna, a gdy zminimalizóje eltena, to wuwczas jest ok, bo zwalnia.