Wydania wersji beta

Elten 2.4 Beta 62

Started by pajper 108 posts last post 6 years ago Closed Page 2 of 6

#21 1 like

przepraszam, a gdzie jest tryp nie przeszkadzać, bo wszybkich akcjah tego nie widze
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#22 1 like

czy to jest to? Switch "Do not disturb" mode
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#23 1 like

ano tak znalazłem, to jest to, tylko jak sie to włończy, to nie ma powiadomienia przy mnie, że jest dany użytkownik na statusie nie przeszkadzać

A mi się to w ogóle nie wyświetla.
Kilka akcji mam ukrytych, ale nawet po wyświetleniu ich tego nie widzę.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#25 Archived

dodaj sobie. samo się nie dodaje.

#26 1 like

Jeśli dany post będzie miał tych polubień dość sporo, to będzie tylko irytować komunikat o ich liczbie na początku.
Lepszy pomysł Tomeckiego.
Chyba, że jakiś komunikat po prostu, że post ma lajki, a liczba tych że lajków niżej.
-- (tomecki):
Rzeczywiście dobrze byłoby te polubienia widzieć w miarę od razu, ale może niekoniecznie na dzień dobry. Chyba lepiej byłoby po poście, przed stopką. Przy okazji definitywnie rozwiązałby się problem oddzielenia tejże stopki.

--
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Potwierdzam błąd z radą starszych, który pisał Daszek.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Kursor na blogach nadal nie naprawiony.

#29 1 like

A mi się tam podoba tak jak jest. Ewentualnie możnabyłoby zrobić tak, by na końcu posta pojawiała się informacja ilu użytkowników go polubiło, a jak chcesz wiedzieć kto konkretnie, to tak jak teraz w menu kontekstowym. I dlaczego niema likeów przy wiadomościach?
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

hmmm, ale dalej jest problem z powiadomieniami, to znaczy jak sie zalogójemy, a nie ma nic noweg, to i tak jest dźwięk informujący otym, że jest coś nowego.

No i tryp nie przeszkadzać, co nam to daje jak jest uróchomiony, jak przy naszej nazwie użytkownika nie ma informacji otym, że jest na statusie nie przeszkadzać tak jak jest to na gg, czy skype.

Jak już gdzieś to pisano, jeśli napiszemy wpis i go wyślemy, a ten wątek śledzimy, to mamy powiadomienie, że coś nowego.

no to tak jak ty tutaj matiusie piszesz to tak nie mam.

Tryb nie przeszkadzaj daje tobie to, że nie słyszysz dźwięków chyba, tyle.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

no faktycznie, teras to zauważyłem, dzienki za informacje.

Ej, ale czytajcie propozycje, czy coś, przecież tryb Nie Przeszkadzać nie jest statusem Nie Przeszkadzać, tylko jest dla nas takim trybem, jak obecnie mają smartfony, a przynajmniej te z Androidem. :)
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

no to przepraszam, myślałem inaczej

Yyyy, tfuu, chciałam powiedzieć, że IPhony.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#39 Edited

W andku jest też, na windowsie jakieś coś podobnego chyba też, skupienie czy coś.
Tak swoją drogą, jak ktoś polubi nasz post to przychodzi powiadomienie czy nie?
Chyba nie, ale nie wiem czy powinno. Pewnie jak autor tworzy pytanie, to dla niego jest istotne, że ktoś polubił.
Może powinno być do wybrania.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Dodać sobie, a nowi użytkownicy mniej techniczni nie wpadną na to. :P
Miast te szybkie akcje zmodyfikować jak pisaliśmy już to... ehhh.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P