Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by denis333 1204 posts last post 5 years ago Closed Page 42 of 61

#821 Edited

Spałem, ale zbyt długo i czuję się jak by mnie przejechał czołg a tu tyle do zrobienia.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Ciągle pada i wariuję już od siedzenia w domu.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Wstałem za późno, bardzo za późno.
Przetrwałem do 6:30, a potem już do 13:30 czy coś ok tego.
Echh.
Senter San

Baardzo dawno nie było tak paskudnej majówki ehh.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Dzisiaj obudziłem się po 5:00, a wstałem po 6:00, bo szliśmy na 8:30 do kościoła. Po 12:00 mnie zmożył sen, i tak spałem aż do 18:12. Po 14:40 się przebudziłem, a potem znowu spałem. W ogóle jestem zdziwiony, że na spaniu w dzień ten czas tak szybko ucieka..
W ogóle dzisiejsza pogoda jest w sam raz do spania. Zimno, deszczowo, miały być burze, ale ich nie ma. I bardzo dobrze, bo nie lubię burz. Żeby nie było, wczoraj położyłem się spać po 23:50, i spałem do 5:00, żeby nie przespać tej 6:00, bo miałem budzić rodziców.

Wieje, leje, do tego dzisiaj jestem jakaś rozdrażniona i smutna i nie wiem, dlaczego
Give me a sign.

#827 1 like

Bo wieje i leje
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

To jeszcze nic. Oficjalna strona media eksperta - kod wychodzący na zewnątrz xD

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w październiku 2021

ENFP

Ludzie wyjechali. :( A tak eleganckockockocko było... :(

Stamina-100, nie mam energii do egzystowania
Senter San

#831 3 likes

Papierologii i biurokracji mam po dziurki w nosie i wychodzi mi uszami

Ooo, podzielam, choć ostatnio nie musiałam się z nimi zmagać.

#833 1 like Edited

Na czas matur i w ogóle do końca roku szkolnego zmienili nam plan. Nie podoba mi się to, bo teraz w środy wcale nie mamy matematyki. I jeszcze jakieś dwa polskie...
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

Migrena przyszła, a tak dobrze było jak wstałam, liczyłam, że dziś mi odpuści, ale z drugiej strony się nie dziwię, bo majówka była intensywna, zbyt intensywna.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Też miewam migreny. Wiem co to za paskuctwo
-- (lwica):
Migrena przyszła, a tak dobrze było jak wstałam, liczyłam, że dziś mi odpuści, ale z drugiej strony się nie dziwię, bo majówka była intensywna, zbyt intensywna.

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Przed wczoraj fajnie, wcześniej lepiej. Od wczoraj jestem pewien, że mnie całkiem nieźle wysypało i ospa zaatakowała. Wczoraj w wieczorem 37,8.

W tym roku nie dadzą mi dofinansowania na nowy komputer. echhh.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#839 1 like

Lwiczko, ja też tłumię moją skutecznie naproksenem. On jest dobry na takie okazje. Kumpel na domiar złego macha mi herbatką z maku pod nosem i mówi, że dobra taka jest. Sam kolor już sugeruje falę zwierzęcego porządania, szczególnie jak łzy lecą z oczu i trzymam kurczaka z zamrażalnika na skroni jednej, potem drugiej, potem na czole.
Wróćta te czasy, kiedy garnek z płynem o różnym smaku i barwie likwidował chroniczny ból.
ENFP

Jak przebieg tego wygląda w twoim wieku?
-- (johnson):
Przed wczoraj fajnie, wcześniej lepiej. Od wczoraj jestem pewien, że mnie całkiem nieźle wysypało i ospa zaatakowała. Wczoraj w wieczorem 37,8.

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.