Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by denis333 1204 posts last post 5 years ago Closed Page 40 of 61

#781 1 like

Czyżbyś preferował kolego, Linuxa jakżę dziwnego?

#782 2 likes

Nie no, jestem zdeklarowanym userem Windowsa, ale różne dziwne jazdy jakie się tu odbywają co raz częściej denerwują mnie.
INFP

#783 2 likes

Składam zażalenie na Messengera przez stronę w Firefoxie: znowu nie widać podpisów tylko potężne liczby. :/
INFP

A mi normalnie wyświetla

A mi? Nie.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

@Zuzler, ctrl+d
@Postukujacy: Messenger z Microsoft Store u mnie bardzo dobrze się sprawuje.
Happy hacking

Popieram

-- (Paulinux):
@Zuzler, ctrl+d
@Postukujacy: Messenger z Microsoft Store u mnie bardzo dobrze się sprawuje.

--
Senter San

Leki przestają działać, zaczyna być źle.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

@784 Chrome! Firefox to kawał nieużywalnego Shitu!!!
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#790 7 likes

-- (nuno69):
@784 Chrome! Firefox to kawał nieużywalnego Shitu!!!

--
Mógłbyś przestać wciskać kit wszędzie?
Każdy używa tego co lubi i co uważa za słuszne.

#791 1 like

Jajo polega na tym, żę ja np. mam dokładnie ten sam problem również na CHrome. :(

#792 1 like

Telefon mi chyba wysiadł.
INFP

Ups, a co się dzieje?
Happy hacking

Zadzwonił, ale po dziewiątej wieczorem. Ważne, że w ogóle.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Jakim pie***lonym słabeuszem trzeba być, żeby czuć się jak nikt i totalnie zmienić się z beztroskiego człowieka w pełen nie nawiści i smutku wrak przez jedną osobę?
Tak, to właśnie ja.
Może i jestem kolektywistą, ale dlaczego nie potrafię przezwyciężyć samego siebie?
Senter San

#796 1 like

Tak mi dzisiaj... Pusto.
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

Nie. Ja hyba nie pomogę przez telefon w konfiguracji iphona. Nie mogę dojść, kto, co i jak porobił, bo ona hyba sama nie wie. W jedną stronę źle, w drógą nie dobrze, zrób to nie idzie, z rób tamto płacz i już się nie da.

Zasypiam w nocy, budzę się rano i myślę postęp. Zasypiam po 16 na 2 godziny. I znów noc bez snu. Czemu ja siew dzień wyśpię a w nocy nie? Szlak mnie już trafia.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#799 2 likes

Bo masz popsutą dobę. ALbo po prostu inny rytm dobowy, niż światu się podoba. :)

A po co zasypiasz po 16?
-- (daszekmdn):
Zasypiam w nocy, budzę się rano i myślę postęp. Zasypiam po 16 na 2 godziny. I znów noc bez snu. Czemu ja siew dzień wyśpię a w nocy nie? Szlak mnie już trafia.

--