Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 39 of 61

#761 3 likes

Tak Paulinko, oczywiście.

#762 9 likes

Nie nie, to zad gnidy XD
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#763 1 like

To też pasuje XD
-- (cinkciarzpl):
Nie nie, to zad gnidy XD

--
Give me a sign.

#764 5 likes

Według wiadomości z pewnego źródełka, zdałem mature...
Senter San

#765 Edited

W becie Whatsappa dla padeł dodali time stretching chociaż akurat w tym przypadku to powinno się chyba inaczej nazywać :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#766 6 likes

Najgorsze już chyba za mną.
Dziś już w domu, może wreszcie normalnie się wyśpię. :)
Teraz może być już tylko lepiej. :)
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

#767 5 likes

A ja powoli, bardzo powoli wracam do życia po drugiej dawce!

#768 3 likes

A mnie właśnie chwilę temu przestała boleć głowa. Wspaniałe uczucie :)
Happy hacking

I oby tak zostało. Trzymaj się.
-- (lola):
Najgorsze już chyba za mną.
Dziś już w domu, może wreszcie normalnie się wyśpię. :)
Teraz może być już tylko lepiej. :)

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#770 14 likes Edited

Przekomiczna sytuacja.
Zamówiłem pizzę, dość że restauracja się pomyliła i zamiast pizzy o rozmiarze 50 cm, przywiozła mi pizzę o rozmiarze 60 cm i nie musiałem nic dopłacać to teraz patrzę na maila i dostałem od nich kod rabatowy na 22,45 zł.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

#771 1 like

Taaak, znam ten uczuć

-- (Paulinux):
A mnie właśnie chwilę temu przestała boleć głowa. Wspaniałe uczucie :)

--
Senter San

#772 5 likes

To my mieliśmy jazdę z rodziną w ostatnim tygodniu. Dostaliśmy dostawę z dwuch restauracji, jedna dostawa za darmo bo coś im się pomyliło, więc 15 funtów do przodu, i 5 funtów rabatu na następne zamówienie XD

-- (mustafa):
Przekomiczna sytuacja.
Zamówiłem pizzę, dość że restauracja się pomyliła i zamiast pizzy o rozmiarze 50 cm, przywiozła mi pizzę o rozmiarze 60 cm i nie musiałem nic dopłacać to teraz patrzę na maila i dostałem od nich kod rabatowy na 22,45 zł.

--
Senter San

#773 3 likes

A ja kiedyś otrzymałem pizzę z oliwkami, ale to raczej na księgę zażaleń.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#774 2 likes

Dla mnie to by było do pochwał:)

#775 2 likes

To jak już tak walkujemy te dostawy i rabaty, mnie też kiedyś przydzielili rabat. Przypadkiem zamówiłem 3 minuty przed zamknięciem i restauracja odrzuciła zamówienie. A portal dla pocieszenia podrzcił tygodniowy kod na bodajże 15 zł :)
INFP

#776 3 likes

A nam się zdarzyło, że zamówiliśmy pizzę w nowej restauracji. Czekamy, czekamy, po chwili dostaliśmy wiadomość, że restauracja nie przywiezie, bo nie obsługują naszego obszaru. To dziwne, bo zamówić się dało. No, w każdym razie też dostaliśmy 15zł na nowe zamówienie:)

#777 6 likes

Zamówiłem mikrofony binauralne, o których mażyłem od 2018 roku, kaska się uzbierała to można było kupić

Oliwki są zajebiste więc jaknajbardziej do pochwał

-- (misiek):
A ja kiedyś otrzymałem pizzę z oliwkami, ale to raczej na księgę zażaleń.

--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

#779 5 likes

To wg gustu. Ja ich nie nawiiidzeeeeee!

#780 1 like

Dokładnie. Oliwki to jest to. Nawet do kanapek :)
-- (Wiolinistka):
Dla mnie to by było do pochwał:)

--