____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Udało mi się zrobic, co prawda nie dokładnie na czas, ale jednak, rzecz, której poświęciłam dzisiaj calutki dzień. Ogólnie, uważam, ze wtorek 20.04.2021 był dla mnie dniem udanym. :)
Byłem spacerkiem po drobne zakupy w Żabce. W Krakowie jest po deszczu i jednocześnie coś kwitnie, pachnąc. To tworzy taki miły dla nosa zapach, kojarzący mi się - nie wiadomo dlaczego - z nadmorskimi miejsowościami. Pozdrawiam Was zatem: z nadmorskiego Krakowa. :)
Nie lubię takich rzeczy. Zasilacze spektakularnie strzelają gdy się spalą. Raz widziałąm jak prostownica się spaliła - dobrze, że nikomu nic się nie stało. Dziewczyna podłączyła ją do gniazdka, ja stałam tyłem, a obok prostownicy stała jeszcze druga osoba. Strzeliło na całą łazienkę i rozbłysło tak, że odbiło się od lustra przy którym stałam. Od tej pory czasem czuję dziwny lęk jak podpinam nawet ładowarkę do telefonu albo przedłużacz, a już suszarka do włosów jest najgorsza.
Ja suszarką do włosów niechcący kiedyś prawie sobie spaliłam włosy i przy okazji spaliłam suszarkę. Od tamtej pory nie suszę. ;) -- (camila): Nie lubię takich rzeczy. Zasilacze spektakularnie strzelają gdy się spalą. Raz widziałąm jak prostownica się spaliła - dobrze, że nikomu nic się nie stało. Dziewczyna podłączyła ją do gniazdka, ja stałam tyłem, a obok prostownicy stała jeszcze druga osoba. Strzeliło na całą łazienkę i rozbłysło tak, że odbiło się od lustra przy którym stałam. Od tej pory czasem czuję dziwny lęk jak podpinam nawet ładowarkę do telefonu albo przedłużacz, a już suszarka do włosów jest najgorsza.
--
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."