Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 38 of 61

#741 5 likes

Zapraszam na ciacho jeszcze chyba zostalo, a jak tego nie ma to mam jeszcze torta. :)
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Jakie pyszności. <3
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#744 3 likes Edited

Udało mi się zrobic, co prawda nie dokładnie na czas, ale jednak, rzecz, której poświęciłam dzisiaj calutki dzień. Ogólnie, uważam, ze wtorek 20.04.2021 był dla mnie dniem udanym. :)

#745 2 likes

A lody z Biedry gruszkowe i brzoskwiniowe jednak są świetne.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#746 4 likes

Zaszczepiona!!!!!!:) Przebije ktoś? Nie sądzę!!!;)

No. Net przed wczoraj zatankowany i nareszcie wtrysk wyczyszczony i turbo typu 5 ghz zaczeło działać.

#748 1 like

Kaszotto na śniadanie? Czemu nie? TYlko, cholera jasna, dlaczego z kaszy gryczanej? Co ja kupiłam? :D

#749 2 likes

U dentysty było nawet znośnie, żyje.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Kaszotto? U mnie kaszanka. Trzeba było doprawić, bo ta hyba z biedry jest do zjedzenia, no ale moim zdaniem wymaga lekkiego podrasowania.

Kaszanka z biedry z boczkiem jest dobra. Polecam :D
ENFP

#752 1 like Edited

no! egzamin z IT napisany, zobaczymy co będzie.

#753 1 like

NO ja, kaszotto. Po prostu kaszotto.

#754 7 likes

Byłem spacerkiem po drobne zakupy w Żabce. W Krakowie jest po deszczu i jednocześnie coś kwitnie, pachnąc. To tworzy taki miły dla nosa zapach, kojarzący mi się - nie wiadomo dlaczego - z nadmorskimi miejsowościami.
Pozdrawiam Was zatem: z nadmorskiego Krakowa. :)
INFP

#755 1 like

A kto to jest ten pacerek, co z nim byłeś w Żabce?

#756 1 like

@Postukujacy nadmorski Kraków, to moja ulubiona odsłona! Pewnie niedługo zawitam, bo już tęsknię!

#757 2 likes

Ludzie! Bałam się, że zepsuło mi się gnizado do łądowania w laptopie. A to tylko ładowarka! Mam już nową! <3

#758 2 likes

Nie lubię takich rzeczy. Zasilacze spektakularnie strzelają gdy się spalą. Raz widziałąm jak prostownica się spaliła - dobrze, że nikomu nic się nie stało. Dziewczyna podłączyła ją do gniazdka, ja stałam tyłem, a obok prostownicy stała jeszcze druga osoba. Strzeliło na całą łazienkę i rozbłysło tak, że odbiło się od lustra przy którym stałam. Od tej pory czasem czuję dziwny lęk jak podpinam nawet ładowarkę do telefonu albo przedłużacz, a już suszarka do włosów jest najgorsza.
ENFP

#759 1 like

Ja suszarką do włosów niechcący kiedyś prawie sobie spaliłam włosy i przy okazji spaliłam suszarkę. Od tamtej pory nie suszę. ;)
-- (camila):
Nie lubię takich rzeczy. Zasilacze spektakularnie strzelają gdy się spalą. Raz widziałąm jak prostownica się spaliła - dobrze, że nikomu nic się nie stało. Dziewczyna podłączyła ją do gniazdka, ja stałam tyłem, a obok prostownicy stała jeszcze druga osoba. Strzeliło na całą łazienkę i rozbłysło tak, że odbiło się od lustra przy którym stałam. Od tej pory czasem czuję dziwny lęk jak podpinam nawet ładowarkę do telefonu albo przedłużacz, a już suszarka do włosów jest najgorsza.

--
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#760 9 likes

@Zuzler, gnizado to takie miejsce, w którym gnije zad?
Happy hacking