____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
W becie Whatsappa dla padeł dodali time stretching chociaż akurat w tym przypadku to powinno się chyba inaczej nazywać :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
I oby tak zostało. Trzymaj się. -- (lola): Najgorsze już chyba za mną. Dziś już w domu, może wreszcie normalnie się wyśpię. :) Teraz może być już tylko lepiej. :)
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Przekomiczna sytuacja. Zamówiłem pizzę, dość że restauracja się pomyliła i zamiast pizzy o rozmiarze 50 cm, przywiozła mi pizzę o rozmiarze 60 cm i nie musiałem nic dopłacać to teraz patrzę na maila i dostałem od nich kod rabatowy na 22,45 zł.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
To my mieliśmy jazdę z rodziną w ostatnim tygodniu. Dostaliśmy dostawę z dwuch restauracji, jedna dostawa za darmo bo coś im się pomyliło, więc 15 funtów do przodu, i 5 funtów rabatu na następne zamówienie XD
-- (mustafa): Przekomiczna sytuacja. Zamówiłem pizzę, dość że restauracja się pomyliła i zamiast pizzy o rozmiarze 50 cm, przywiozła mi pizzę o rozmiarze 60 cm i nie musiałem nic dopłacać to teraz patrzę na maila i dostałem od nich kod rabatowy na 22,45 zł.
To jak już tak walkujemy te dostawy i rabaty, mnie też kiedyś przydzielili rabat. Przypadkiem zamówiłem 3 minuty przed zamknięciem i restauracja odrzuciła zamówienie. A portal dla pocieszenia podrzcił tygodniowy kod na bodajże 15 zł :)
A nam się zdarzyło, że zamówiliśmy pizzę w nowej restauracji. Czekamy, czekamy, po chwili dostaliśmy wiadomość, że restauracja nie przywiezie, bo nie obsługują naszego obszaru. To dziwne, bo zamówić się dało. No, w każdym razie też dostaliśmy 15zł na nowe zamówienie:)
Oliwki są zajebiste więc jaknajbardziej do pochwał
-- (misiek): A ja kiedyś otrzymałem pizzę z oliwkami, ale to raczej na księgę zażaleń.
--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Dokładnie. Oliwki to jest to. Nawet do kanapek :) -- (Wiolinistka): Dla mnie to by było do pochwał:)
--