Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 40 of 61

#781 1 like

Doooo wszyyyyystkieeeeegooooo! :D

#782 2 likes

Oliwki? Najlepsze są, żeby je wyżerać prosto ze słoika. I z jakichś ciekawych przyczyn, koty uważają tak samo. W sumie reagują na oliwki podobnie jak na kropelki nasercowe, choć słabiej.

#783 4 likes

Koty po prostu wiedzą co dobre. Bądź jak kot. Jedz oliwki :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#784 2 likes

Bądź jak kot, hehehe, rozwaliło mnie to. Pozytywnie oczywiście!

Ja też wprost nieeeenaaaaawiiiiidzęęęęę oliwek!
-- (DJGraco):
To wg gustu. Ja ich nie nawiiidzeeeeee!

--
Give me a sign.

#786 1 like

Wiesz co, są zielone i czarne. Jedne są dobre, drugie okropne, ale nie wiem, które które. Pech chciał, że pizzę otrzymałem z tymi paskudnymi.
-- (Wiolinistka):
Dla mnie to by było do pochwał:)

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#787 1 like

O, nie wiedziałem, że koty tak reagują na oliwki - będę musiał to kiedyś wypróbować.
To ja też zapisuję się do klubu zjadaczy oliwek. Lubię nawet ich pestki, choć jeszcze na razie nie jeść, a tylko oglądać ich kształt. Ale kto wie, co będzie w przyszłości? ... :D

-- (Zuzler):
Oliwki? Najlepsze są, żeby je wyżerać prosto ze słoika. I z jakichś ciekawych przyczyn, koty uważają tak samo. W sumie reagują na oliwki podobnie jak na kropelki nasercowe, choć słabiej.

--

#788 2 likes

Czarne są bardziej neutralne w smaku hehe. W ogóle to jest ten sam gatunek, tylko ich kolor zależy od czasu zbiorów

#789 1 like Edited

Ładny wpis na bloga popełniłam. Jestem z niego w zasadzie zadowolona na tyle, że mogę polecić. Zwłaszcza jestem zadowolona z tego, że udało mi się napisać połowę tekstu za jednym zamachem i nie jest to kompletna Częstochowa.

#790 1 like

A co do tych oliwek, mam nieodparte wrażenie, że one nie tak na nie same się rzucają, jak na tę słoną zalewę.

Nie radzę, mój pies też reagował na ziemniaki a kończyło się to tragicznie. Ja bym się bał.
-- (pawlink):
O, nie wiedziałem, że koty tak reagują na oliwki - będę musiał to kiedyś wypróbować.
To ja też zapisuję się do klubu zjadaczy oliwek. Lubię nawet ich pestki, choć jeszcze na razie nie jeść, a tylko oglądać ich kształt. Ale kto wie, co będzie w przyszłości? ... :D

-- (Zuzler):

--

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#792 2 likes

E niee, dawałam kilka razy, i nie tylko ja zresztą. Po prostu wymiąchali zebami, jak byli bardziej zainteresowali, to nawet zjedli, ale chodziło głównie o zaprawę.

#793 2 likes

Miałam mega migrenę, ale że wzięłam leki nie długo po tym, jak się zaczęła, to elegancko zadziałały i jest lepiej. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#794 1 like

A u mnie dzisiaj rekordowa frekwencja na kąpieli w dźwiękach będzie! Tak się cieszę!:)

#795 3 likes

Dzisiaj widomek powiedział mi:
Napewno jesteś jeszcze kimś, niż tylko niewidomym.
Więc powiedz coś jeszcze o sobie :D
Nie było tematu.
Jak ja lubię takie reakcje...
Senter San

#796 11 likes

Napisał mi EMaila tata, po latach :D
Tęskniłęm za nim, cieszę się!
Euforia.PNG
Senter San

#797 9 likes

Mam piątkę z testu połówkowego, który totalnie olałam, bo zajęłam się esejem. Jest elegancko :)
Happy hacking

#798 3 likes

Naprawiło się :)
INFP

#799 7 likes Edited

jako jedyna w klasie miałam 100% ze słuchania z angielskiego rozszerzonego. Hip hip!
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#800 9 likes

A ja nie muszę chodzić do szkoły! Łiiiiiii!