Ooo, Mati, u mnie podobnie! Brat się dorobił porządnego internetu, a więc i ja, póki jestem w rodzinnym domu. W ogóle te Święta dużo milsze mam, niż się zapowiadały, no i moja babcia ma drugą dawkę, więc jest szczęście!!!!!!
Podziel się. :D -- (Paulinux): A ja dostałam od babci delicje :)
--
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
jeeejku,kociaaczek, ale śliczne. -- (lola): Od wczoraj przychodzi do nas mały Kot, i gdy tylko mnie zobaczy, albo siostrę, zaraz przybiega, wskakuje na kolana, i mruczy. :)
a ja się chętnie pochwalę tym, że dziś rano robiłam, taką zwykłą jajecznicę, ico? i mi się udało zrobić ją w końcu tak, żeby nie była ani zagęsta, ani za rzadka. i strasznie mi smakowała.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Dobra, pardon. Zgrzeszyłbym, gdybym pominął zjedzony serniczek i mniamniusieniuńką czekoladę z orzechami od linda. :D Aż uciec musiałem, bo jutro bym cierpiał na tronie - ot, taka dobra, że hamulców brakło. XD
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
This site uses cookies to enhance your experience.