Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 18 of 61

Aaa no i dzisiaj idę do mojej cioci na obiad. Będzie mioodzio.

Twój ulubiony?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#343 1 like

A ja mam serniczek elegancki z bezą na wierzchu. Już go jadłam na śniadanie. :D

#344 1 like

Oj lubię taki serniczek, lubię.
Chętnie bym zjadła.
Mam dzisiaj nawet elegancki dzień. :)
A wczoraj spędziłam wieczór we wspaniałym towarzystwie. <3
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

No my też mamy serniczek z brzoskwiniami i jabłecznika, więc no.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

W końcu czas izolacji się skończył! HURRA!
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#347 Edited

Do końca roku szkolnego jeszcze 25 dni
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#348 1 like

I co, to jest pochwała?

Nie, do końca roku 8 miesięcy i 25 dni.

Mam na myśli rok kalendarzowy.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Ale ja mówię o szkolnym :P
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#351 1 like

Aa, no to jakby i pochwałą i przerażająca, naga prawda. Zależy jak patrzeć.

#352 1 like

Mam kota. :) I ten kot mnie akceptuje do tego stopnia, że ciągle do mnie przybiega, gdy mnie widzi. A wcześniej tak nie robił. :)
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#353 1 like

W końcu kupiłem nowy telefon i wychodzi na to, że Motka moto g5g z plusem na prawdę jest godny polecenia, ale to opinia po dwóch dniach, więc wiecie.

A ja w za niedługo skończę tłumaczenie jednego ważnego dokumentu. Oby tylko ludzie dobrze go zaopiniowali.
Student studentowi wszystko

#355 2 likes

Kury dziś przyszły o kulturalnej porze. :)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#356 3 likes

Dzisiaj udało mi się od razu znaleść to, czego potrzebowałem w naszej nowej galerii handlowej, plus już czuć wiosnę, dostałem czekoladkę od klientki i kupiłem nową bluze. Dzień naprawdę jest spoko.

#357 3 likes

Ale się najadłam w te święta <3
🇺🇦 🇵🇱

#358 8 likes

Od wczoraj przychodzi do nas mały Kot, i gdy tylko mnie zobaczy, albo siostrę, zaraz przybiega, wskakuje na kolana, i mruczy. :)
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

#359 1 like

Dzisiaj jadłem na obiad chyba najlepsze schabowe w życiu. Mama dorwała gdzieś cielęcinę z Francji, nie była najtańsza, ale nawet moi rodzice, oboje 55letni, stwierdzili, że lepszych kotletów schabowych też jeszcze nie jedli w życiu. Sporo mięsa, soczyste i mięciutkie.

#360 1 like

Mam świetny biszkopt z makiem. Uwielbiam to ciasto!
Give me a sign.