Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 19 of 61

#361 1 like

A ja dostałam od babci delicje :)
Happy hacking

#362 1 like

W końcu mam stałe łącze. Koniec z mobilnym internetem :).
Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

#363 1 like

Ooo, Mati, u mnie podobnie! Brat się dorobił porządnego internetu, a więc i ja, póki jestem w rodzinnym domu. W ogóle te Święta dużo milsze mam, niż się zapowiadały, no i moja babcia ma drugą dawkę, więc jest szczęście!!!!!!

#364 1 like

A dzisiaj pół dnia na huśtawce:D

#365 1 like

Podziel się. :D
-- (Paulinux):
A ja dostałam od babci delicje :)

--
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Moja babcia pierwsża dawkę ma 20 kwietnia a drugą 13 lipca :)

jeeejku,kociaaczek, ale śliczne.
-- (lola):
Od wczoraj przychodzi do nas mały Kot, i gdy tylko mnie zobaczy, albo siostrę, zaraz przybiega, wskakuje na kolana, i mruczy. :)

--

#368 5 likes

a ja się chętnie pochwalę tym, że dziś rano robiłam, taką zwykłą jajecznicę, ico? i mi się udało zrobić ją w końcu tak, żeby nie była ani zagęsta, ani za rzadka. i strasznie mi smakowała.

#369 1 like

Super Adelciu!!!

OO fajnie ja też robiłem jajecznice ale nie stety wypłunęła mi bo była za płytka patelnia :)

Dzisiejszy dzień jest spoko, bo przyjechał mój brat cioteczny, z którym się ostatnio widziałem w lutym.

#372 2 likes

A mi jeszcze uśmiech na ustach gości dodatkowo, widząc jaki się wyścig szczórów zrobił, w związku z szukaniem pisanek (jakkolwiek to nie brzmi). :D

#373 3 likes

Obiecane, odłożone na Wielkanoc śliwki w czekoladzie są powoli, acz ze smakiem dojadane w cichości mojego pokoju. :)
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#374 1 like

Biszkopt z makiem? :O
A u mnie na obiad pyrki, nie wiem z czym, ale zaraz pójdę i coś fajnego upoluję. <3 Moze mielonego, a może żeberko z sosikiem...

#375 4 likes

No to pochwalam pisanki, za to, że są, taki growaty event, nawet niektóre wpisy są całkiem ciekawe. Znaczy, księga pochwał, więc, baaaardzo ciekawe :D
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#376 1 like

Śliwki w czekoladzie taaaaaak!
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Tak, mi też dzień robio. :D Choć najbardziej to i tak gitara, hehehe. XD

#378 2 likes

Musze przyznać rację Balteamowi. No rzecież to elegancka gra jest!

#379 1 like

Dobra, pardon. Zgrzeszyłbym, gdybym pominął zjedzony serniczek i mniamniusieniuńką czekoladę z orzechami od linda. :D Aż uciec musiałem, bo jutro bym cierpiał na tronie - ot, taka dobra, że hamulców brakło. XD

#380 1 like

Lindty to dobre są nawet z orzechami.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.