Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 20 of 61

#381 1 like

Chwalę tegoroczne święta i pomysł z pisankami i dobrą czekoladę, którą dziś jadłam.
Große Operndiva?

#382 4 likes

Po 8 latach znów będę miał wieżę, nadchodzi powoli ale skutecznie.
Wczoraj ponadto znów ogarniałem coś w kuchni i coraz lepiej mi idzie.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#383 6 likes Edited

Czekolada, kupiona na lepsze czasy i trochę dla poprawy chumoru, też znika i też w cichości mojego pokoju. Niestety w żadnym razie nie powoli :D
🇺🇦 🇵🇱

Pisanki pomysł dobry.
Give me a sign.

#385 2 likes

I śliwki już zjedzone. Ale nie żałuję, bo na razie mam dość.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#386 4 likes

Studencka czekolada w lodówce czeka, aż ktoś, czyli ja, ją zjem. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#387 1 like

Czekolada studencka... mniaaaaam. Zrobiłaś mi smaka! :D
Give me a sign.

#388 1 like

Się polecam. :D
-- (Monte):
Czekolada studencka... mniaaaaam. Zrobiłaś mi smaka! :D

--
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

#389 4 likes

To szukanie pisanek, fajne, więc pochwała się należy.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

#390 1 like

Celtic, podziel siem. :)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#391 1 like

W lodówce? o.o
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#392 1 like

O tak, podziel się, bo mam ochotę na coś słodkiego, ale nic nie mam, ale to już nie na ten wątek. :D
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

#393 1 like

Tak, w lodówce. :)
Bo przynajmniej tak bardzo nie kusi. :D
-- (Julitka):
W lodówce? o.o

--

Anna Frankowska

#394 1 like

Zapraszam. :D
-- (cinkciarzpl):
Celtic, podziel siem. :)

--

Anna Frankowska

#395 3 likes

Ooo, pisanki - fajny pomysł! Ja pochłonęłam właśnie absolutnie niedozwoloną, gargantuiczną ilość tiramisu!

#396 1 like

Zapraszam, coś się znajdzie. :)
-- (lola):
O tak, podziel się, bo mam ochotę na coś słodkiego, ale nic nie mam, ale to już nie na ten wątek. :D

--

Anna Frankowska

#397 1 like

Sama robiłaś? Bo ja bym się nauczyć chciała. :)
-- (Wiolinistka):
Ooo, pisanki - fajny pomysł! Ja pochłonęłam właśnie absolutnie niedozwoloną, gargantuiczną ilość tiramisu!

--

Anna Frankowska

#398 1 like

Nie, zrobiono nam :D

#399 1 like

A możesz spróbować załatwić przepis?
-- (Wiolinistka):
Nie, zrobiono nam :D

--

Anna Frankowska

#400 1 like

Dostałem pełno świątecznych pozostałości od babci. Chociaż jedna pozytywna rzecz na ten dziwny dzień.