Wystarczył pierwszego dnia kawał o frytkach, a dzień później jakaś wzmianka na innym forum. -- (Paulinux): @Misiek, no ale jak? Przecież ja z Tobą nie gadałam nawet. Naucz mnie, zdradź mi tajniki :D
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Pod wieczór czuję się świetnie! Gra Polaków mi się bardzo podobała, i nic mi nie brakuje, wszystko se pod nos przyniesłem XD Ostatnie kilka godzin było spx.
Ooo.Tak. Potwierdzam. Chociaż ten to jeszcze ni. Daxplosion to dopier mixuje elegancko. k go słucham, to wpadam w depresję, bo ja takiej sztuki djsiej nistety wyrobionej nie mam. A chciało by się. Oj chciaaaało.
I znów świeci słońce! A u mnie nawet nieco pracowicie. I jeszcze zaczęłam czytać książkę Pilipiuka, o której istnieniu nie wiedziałam do wczoraj. Nie jest wspaniale, ale mam się dzisiaj czym cieszyć. <3
Gdzie ją można pobrać/kupić? Przeczytałem zSajebistą książkę ("Szczelina" Josefa Karyki) jakby to kogoś interesowąło, no i te piepszone święta jakoś mi nie doskwierają (jeszcze).
Ja tej książki co prawda nieznam, ale do tego co przeczytałem, to ostatnio natrafiłem na świetną powieść opisującą walki z Indianami w latach 1607-1813. Może komuś się spodoba.