Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Założony przez misiek 1209 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Zamknięty Strona 16 z 61

Nom dało się to odczuć wiesz.
-- (Paulinux):
No że mnie nosiło na frytki już od niedzieli

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#302 1 polubienie

@Misiek, no ale jak? Przecież ja z Tobą nie gadałam nawet. Naucz mnie, zdradź mi tajniki :D
Happy hacking

#303 1 polubienie

O, masz Miśku kolejną rzecz do pochwalenia się!
Znasz tajniki sztuki, która nawet Paulinux zainteresowała!
Profit w ch*j!
XD
Senter San

Wystarczył pierwszego dnia kawał o frytkach, a dzień później jakaś wzmianka na innym forum.
-- (Paulinux):
@Misiek, no ale jak? Przecież ja z Tobą nie gadałam nawet. Naucz mnie, zdradź mi tajniki :D

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#305 1 polubienie

Pod wieczór czuję się świetnie!
Gra Polaków mi się bardzo podobała, i nic mi nie brakuje, wszystko se pod nos przyniesłem XD
Ostatnie kilka godzin było spx.
Senter San

#306 3 polubienia

Dzisiaj tomtree elegancko na twitchu grał. Poprwaiło mi to chumor pod wieczór

#307 1 polubienie

Ooo.Tak. Potwierdzam.
Chociaż ten to jeszcze ni.
Daxplosion to dopier mixuje elegancko. k go słucham, to wpadam w depresję, bo ja takiej sztuki djsiej nistety wyrobionej nie mam. A chciało by się. Oj chciaaaało.

#308 4 polubienia

Posiedziałam sobie około połowy pewnych zajęć na balkonie, wygrzewając swoje wychudzone ciałko w promieniach popołudniowego słonka.

#309 1 polubienie

I znów świeci słońce! A u mnie nawet nieco pracowicie. I jeszcze zaczęłam czytać książkę Pilipiuka, o której istnieniu nie wiedziałam do wczoraj. Nie jest wspaniale, ale mam się dzisiaj czym cieszyć. <3

A jakąż to książkę Pilipiuka? Lubię tego autora

#311 1 polubienie

"Czarna góra", czyli ostatnia część "Światów Pilipiuka".

#312 4 polubienia

Jestem już w domciu rodzinnym i się z tego cieszę.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Przeczytałem zajebistą książkę ("Szczelina" Josefa Karyki) jakby to kogoś interesowąło, no i te piepszone święta jakoś mi nie doskwierają (jeszcze).
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#314 2 polubienia

Mam fajny dzień, mimo tego, że jestem dziś pod jakimś sentimentalnym wpływem, czego bardzo nie lubie.

Gdzie ją można pobrać/kupić? Przeczytałem zSajebistą książkę ("Szczelina" Josefa Karyki) jakby to kogoś interesowąło, no i te piepszone święta jakoś mi nie doskwierają (jeszcze).

--

#316 1 polubienie

Na Empiku jest eBook
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Udało mi się naprawić stary telefon, przez jego zrootowanie i instalacje lineage.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#318 1 polubienie

Mimo że boli mnie głowa (tak, znowu), to mam dobrą herbatę i słucham fajnej muzyki
Happy hacking

Ja tej książki co prawda nieznam, ale do tego co przeczytałem, to ostatnio natrafiłem na świetną powieść opisującą walki z Indianami w latach 1607-1813. Może komuś się spodoba.
May the force be with you!

#320 1 polubienie

hurra po zjedzeniu świątecznego obiadu mojej mamuśki za luźne spodnie leżą jak ulał :d
a