____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Wiesz, ważne osoby w polityce mają czasem podsłuch, a ty jesteś ważną osobą na Eltenie, bo administratorkąPSE, to też może też ktoś Ci podsłuch zamontował haha.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
A szkoda gadać, szkoda szczempić ryja naprawdę. Nie warto było robić nic :D :D -- (daszekmdn): Wiesz, ważne osoby w polityce mają czasem podsłuch, a ty jesteś ważną osobą na Eltenie, bo administratorkąPSE, to też może też ktoś Ci podsłuch zamontował haha.
Wspaniała pogoda, i samodzielne buszowanie po kuchni! Dla przykładu, zrobiłem sobie tosty z serem, szynką i cebulką, polane ketchupem z rana na śniadanko :D
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.